BEZ LADU A SKLADU a PARA TOUR 2015

November 2015 bude na slovenskej hudobnej scéne plný zaujímavých udalostí. K najväčšej a svojho druhu výnimočnej bude patriť  spoločné turné dvoch legiend slovenskej populárnej hudby – skupín BEZ LADU A SKLADU a PARA. Tour 2015 začne dvoma koncertami u našich českých susedov - v Ostrave a v Prahe, nasledovať bude desať slovenských miest – Nitra, Poprad, Košice, Žilina,  Piešťany, Zvolen, Trenčín, Trnava, Banská Bystrica a Bratislava.

Pôjde o výnimočné turné a zároveň oslavy skutočne úctyhodných výročí – skupina BEZ LADU A SKLADU slávi 30, skupina PARA 20 rokov na scéne. Prípravy na koncerty sú tak už v plnom prúde. Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na skvelú hudobnú produkciu, ktorá ponúkne prierez tvorbou oboch týchto hudobných zoskupení, ale aj na pastvu pre oči. Vizuálnu stránku vystúpení (premietanú na veľkoplošnú obrazovku) totiž  muzikanti zverili štúdiu Devkid - skúsenému VJovi  Jánovi Šickovi a Šimonovi Chovanovi, ktorí s kapelami už spolupracovali napr. na Pohode.
Prvá vlna vstupeniek v najnižšej cenovej kategórii je už na takmer všetky miesta vypredaná. Vo viacerých mestách sa koncerty budú konať v menších klubových priestoroch a tak počet vstupeniek je limitovaný  kapacitou jednotlivých klubov.

5.11. Ostrava Garage Club, 6.11. Praha Palác Akropolis, 10.11. Nitra Club Tatra, 11.11.Poprad Rock Fabric, 12.11. Košice Kulturfabrik Tabačka, 13.11. Žilina Synagóga, 14.11. Piešťany Elektrárňa, 19.11. ZvolenVAD, 20.11. Trenčín Piano klub, 25.11.Trnava Art klub, 26.11. Banská Bystrica Záhrada CNK, 28.11. Bratislava  Stará Tržnica

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie BEZ LADU A SKLADU a PARA TOUR 2015

Top