ERIK TRUFFAZ QUARTET

ERIK TRUFFAZ QUARTET

13.10.2015  20:00 hod, Ateliér Babylon Bratislava

Už o týždeň, v utorok 13. októbra 2015 sa v bratislavskom klube Ateliér Babylon bude konať jeden z najvýnimočnejších jazzových koncertov tejto jesene. O 20:00 hod tu totiž ako na jednom z prvých miest  na svete odznejú v predpremiére absolútne novinky z doteraz nevydaného albumu Doni Doni svetoznámeho a uznávaného jazzového trubkára ERIKA TRUFFAZA.

Do Bratislavy sa tento fenomenálny umelec, kritikmi označovaný za pokračovateľa Milesa Davisa, vracia po niekoľkých rokoch a priaznivcom kvalitného jazzu ponúkne tak povediac v predvečer BJD plnohodnotný samostatný koncert, na ktorom odznejú jeho osvedčené skladby, ale aj absolútne novinky z albumu, ktorý oficiálne vychádza v januári 2016. Pri tvorbe nového albumu Erik Truffaz spolupracoval so svetoznámou afrospeváčkou Rokiou Traoré, uznávaným francúzskym spevákom Oxmom Puccinom, ale aj s juhoafrickou tanečnou skupinou Vuyani – a všetky tieto vplyvy sa podpísali aj pod konečným farebným koloritom nových skladieb.

Truffaz sa bratislavskému publiku predstaví spolu so svojim kvartetom - doprevádzať ho budú jeho dlhoroční spoluhráči Marcello Giuliani (Bass), Benoît Corboz (Piano/Fender Rhodes / Hammond B3) a nová posila – mladý nádejný bubeník Arthur Hnatek (Drums).

https://www.facebook.com/events/1646330938972983/
http://www.eriktruffaz.com/home
https://www.youtube.com/watch?v=a1DnJzPvBIY
https://www.youtube.com/watch?v=cPv9lH_23FU&list=PLywkpK-JsGaJg1JUSxt_v5u1gEq2Co17h&index=1


VSTUPENKY/TICKETS na podujatie ERIK TRUFFAZ QUARTET

Top