SILVESTER V TROPICKEJ TATRALANDII

Dátum: 31.12.2015
Miesto konania: Tropical Paradise Tatralandia
Čas: 19.00 hod.
Cena: 15,-€

Popis:
Netradičný vstup do roku 2016 v tropickej Tatralandii na Liptove. To je morská voda, tropické teploty, bazénová párty, skvelé jedlo, lahodné drinky, bazény, tobogany, atrakcie pre deti, program počas celej noci a atypický polnočný ohňostroj.

Oslava Nového roka pod 10m vysokými palmami v 30-stupňových horúčavách, ktoré spríjemňuje morská voda? Žiadny problém. V liptovskej Tatralandii zažijete neopakovateľnú novoročnú párty v plavkách. Baviť sa budete pri nesmrteľných hitoch kapely Queen v podaní revival skupiny Queenie. Krv v žilách vám rozprúdia nielen miešané drinky priamo v bazéne, ale aj tanečná show Pirates of the Seas a LED oldies párty až do rána.

Počas Silvestra nebude núdza o pravú tatralandiovskú zábavu - letné horúčavy a morská voda vás čakajú v Tropical Paradise, zábavu pre deti a relax pre dospelých zažijete na Ostrove pirátov z Karibiku, poriadny adrenalín na toboganoch Tornádo, Monkey Slide, Jungle Raft, Rapido, Black & White. Čarovnú zimnú atmosféru dotvorí oddych v bazénoch s termálnou vodou Thermal Pool a Niagara Pool.

Tobogany a Keltský saunový svet budú v prevádzke do 23.00 hod.

Zľavy a vstupenky pre deti:
Deti do 12 rokov v sprievode platiacej dospelej osoby majú vstup ZADARMA

Zľavy a vstupenky pre dôchodcov, študentov, zťp:
Bez nároku na zľavy.

Vstupenky na SILVESTER V TROPICKEJ TATRALANDII

Top