GOSPELOVÝ VEČER - KERYGMA a POETICA MUSICA

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
22.10.2015 o 19:00 hod., FUGA - kultúrne centrum kresťanov, Moyzesova 62, Košice

Cena/Price: 5€, na mieste konania akcie 7€

Popis/Description: 

Iniciatíva Gospelová muzika a FUGA – kultúrne centrum kresťanov pozývajú všetkých priaznivcov súčasnej slovenskej gospelovej hudby na príjemný GOSPELOVÝ VEČER.

Počas koncertného večera sa vám predstaví hudobné zoskupenie KERYGMA a tvorivá skupina POETICA MUSICA. Tešiť sa teda môžete na piesne z tvorby známej kapely, ktorej jadro tvoria traja kňazi, ale aj na hudobný a poetický pohľad na svet a spoločenské témy cez nazeranie tvorivej skupiny Poetica Musica. Tieto dve kapely tak otvoria gospelové večery nielen kvalitnou muzikou, ale aj hodnotnými myšlienkami.

KERYGMA: Jadro kapely Kerygma tvoria traja katolícki kňazi, ktorí spolupracujú už takmer 20 rokov. Za svoj debutový album Uchom ihly vyhrali aj cenu Aurel 2007. Kerygma ako grécky pojem znamená ohlasovanie evanjelia, čo je zároveň hlavným mottom členov zoskupenia.

POETICA MUSICA: je tvorivá skupina, ktorá spája mladých talentovaných ľudí s cieľom vytvárať, ponúkať a prezentovať umelecké programy na rôzne spoločenské a duchovné témy a v nich poetickou a hudobnou formou sprostredkovávať hodnoty, príbehy, postrehy zo života.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez zľavy.

Vstupenky na koncert GOSPELOVÝ VEČER - KERYGMA a POETICA MUSICA v Predaji TU!

Top