PAUL ANKA v Bratislave definitívne nevystúpi. Jeho koncerty v Európe sú zrušené.

S ľútosťou oznamujeme, že spevák Paul Anka sa rozhodol zrušiť svoje európske turné, vrátane koncertov, ktoré boli naplánované na február 2016 v Prahe, Bratislave, Varšave a Krakove.
 
Koncerty boli zrušené samotným Paulom Ankom, ktorý uviedol, že má obavy o bezpečnostnú situáciu na svojich koncertoch v Európe. Spoločnosť  JVS GROUP vidí tento dôvod na zrušenie koncertov ako neopodstatnený. JVS GROUP je hrdá na to, že poskytuje maximálnu bezpečnosť svojim divákom počas akcií, ktoré usporadúva a nie je si vedomá žiadnych hrozieb. Aj keď  JVS GROUP neúnavne  pracovala na zabezpečení náhradných termínov pre všetky koncerty, definitívny postoj speváka je však tieto koncerty zrušiť.
„Postoj Paula Anku nás veľmi sklamal a je nám naozaj úprimne ľúto, že spevák zarmútil tisíce verných fanúšikov vo všetkých 3 krajinách, nehovoriac o poškodení partnerov týchto koncertov,“ uviedla za JVS GROUP Zuzana Benediktová.

Majiteľom zakúpených vstupeniek bude  vrátená suma v plnej výške cez distribučné siete Ticketportal od pondelka - 08.02.2016.
Viac informácií na
www.ticketportal.sk alebo na predajných miestach siete Ticketportal.

Top