IRON MAIDEN VYSTÚPIA 6. JÚLA 2016 V ŽILINE V RÁMCI THE BOOK OF SOULS WORLD TOUR

NOVÝ ALBUM “THE BOOK OF SOULS” DEBUTOVAL NA #1 MIESTE NA SLOVENSKU AJ VO VYŠE 40 KRAJINÁCH PO CELOM SVETE

ŽILINA - Rockové legendy IRON MAIDEN, ktorých nový štúdiový dvojalbum The Book of Souls debutoval na 1. mieste digitálnych rebríčkov na Slovensku, vystúpia 6. júla 2016 na letisku v Žiline.
Vstupenky sa začínajú predávať v piatok 12. februára o 10:00 hod exkluzívne v sieti Ticketportal. Tradične nebude chýbať ani exkluzívny predpredaj pre členov fanklubu IRON MAIDEN cez oficiálnu stránku
www.ironmaiden.com, kde možno nájsť aj bližšie informácie o akcii “First To The Barrier”.

Spevák Bruce Dickinson o ohlásenom koncerte na Slovensku povedal:
“Nevieme sa dočkať začiatku tohto turné! Konečne vyrazíme na koncerty za našimi fanúšikmi – a to je presne to, čo máme na hraní najradšej. Od posledného koncertu na predchádzajúcom turné na Sonisphere vo Veľkej Británii uplynulo až 19 mesiacov. Tento mesiac štartujeme obrovské svetové tour, takže sa naozaj tešíme. Bude úžasné znovu vidieť fanúšikov na Slovensku. Vždy sme si hranie u vás užili. Samozrejme, o konkrétnom setliste ešte nie je rozhodnuté. Určite vám radi zahráme naživo aj nové skladby. A keďže sme sa nejaký čas nevideli, isto pridáme aj množstvo obľúbených hitov. Myslím si, že fanúšikovia veľmi ocenenia, čo sme pripravili. A keďže sme práve uprostred príprav úplne novej šou, naozaj tvrdo makáme na tom, aby sme priniesli niečo mimoriadne. Dávame do toho celé srdce!!! Za vašu vernosť a trpezlivosť si to zaslúžite.”

Hosťom IRON MAIDEN na The Book Of Souls Tour bude kapela The Raven Age, www.theravenage.com.

Vstupenky sa predávajú exkluzívne v sieti Ticketportal.

Manažment Iron Maiden Management aj organizátor NuCoast Productions vyzývajú fanúšikov, aby si kupovali vstupenky len cez oficiálne predajné miesta.

Poznámka:
• Nový album The Book Of Souls debutoval ako číslo #1 v 24 krajinách: Argentina, Rakúsko, Belgicko, Brazília, Chorvátsko, Česká republika, Fínsko, Nemecko, Grécko, Maďarsko, Izrael, Taliansko, Japonsko, Mexiko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Srbsko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko a Veľká Británia. PLUS #1 v ďalších 19 krajinách, kde sa zverejňujú rebríčky na základe digitálnych predajov: Bolívia, Bulharsko, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, India, Lotyšsko, Luxembourg, Nepal, Nicaragua, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Rumunsko, Slovensko. Album tiež debutoval ako číslo #2 v krajinách Australia, Kanada, Dánsko, Francúzsko, Írsko a Nový Zéland, číslo #3 v Turecku a číslo #4 v USA a Južnej Afrike.

Top