Rúzsa Magdi koncert

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
24.06.2016 o 20:00 hod., obec Debraď,futbalové ihrisko

Cena/Price: 8€ v predpredaji, 12€ na mieste konania akcie

Popis/Description: Srdečne Vás pozývame na "open air" koncert obľúbenej speváčky RÚZSA MAGDOLNA - alebo ako všeobecne známa Rúzsa Magdi /HU/.

Speváčka Rúzsa Magdi / narodená ešte v mestečku Vrbas vo Vojvodine, súčasne žijúca v Budapešti / vystúpi spoločne so svojou skupinou 24. júna 2016 - blízko Košiciam v obci Debraď v rámci Dní Ladislava svätého . Legendárna interpretka predstaví svoje najlepšie skladby.

Charizmatická speváčka ja na hudobnej scéne známa odvtedy, keď v roku 2006 vyhrala 3. sériu súťaže " MEGASTAR" v Budapešti na TV 2.

Doteraz vydavala 7 albumov, 4 štúdiové a 3 koncertné. Všetky boli ocenené ako zlaté a platinové. Pôsobí taktiež ako autorka hudby a rada z nich sa stala veľkými a trvalými hitmi.

Rúzsa Magdi oslavovala svoju 10 ročnú úspešnú kariéru 26. a 27. februára 2016 - s dvoma veľkolepými koncertami v budapeštianskej Aréne pred približne 26.000 záujemcom.

Speváčka na kultúrnej scéne je značkou hudobnej kvality a úspechu.
Koncerty plné emócií, komunikácie s publikom, celá rada hitov a nekonečná energia posúva Rúzsa Magdi stále vyššie medzi elitu umelcov. Právom patrí medzi najžiadanejších interpretov súčasnosti.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Deti do 12r vstzp zdarma v doprovode dospelej osoby.


Vstupenky na koncert Rúzsa Magdi koncert v Predaji TU!
Top