Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR

Thomas Puskailer odštartoval #UNPLUGGEDTOUR s veľkým úspechom!

Skvelá atmosféra a atanding ovation! Tak vyzerali prvé koncerty „Thomasa Puskailera na jeho #UNPLUGGEDTOUR v Bratislave a v Kremnici. Návštevníci netradičné koncerty, na ktorých Thomas spieva len v sprievode gitaristu a ukazuje sa hlasovo "nahý“, prijali s nadšením. Oceňujú nielen jeho staršie hity, ale aj novinky z albumu  „Live For the Moment“. Súčasťou vystúpení sú Thomasove historky z profesionálneho aj osobného života. Fanúšikovia tak majú možnosť dozvedieť sa o šarmantnom hudobníkovi mnohé informácie, ktoré doteraz ani netušili. Holanďan so slovenskými koreňmi si turné veľmi užíva a už sa teší na vystúpenia v ďalších piatich mestách od Trnavy až po Prievidzu.

Thomas Puskailer vyrazil na #UNPLUGGEDTOUR a prvé dva koncerty boli doslova triumfom! V Kremnici aj v Bratislave sympatický hudobník vypredal sály.

"Je to pre mňa nová forma vystúpenia, nevedel som ako na to bude reagovať publikum. Po prvýkrát som vyrazil na turné len s mojim hlasom a s gitarou. Potešilo ma však, že odozvy sú výborné! Zatiaľ sme mali dva koncerty, v Bratislave a v Kremnici, kde mám rodinu a ktorá je mojou srdcovkou. Prišlo tam toľko ľudí, že organizátori museli dodávať stoličky. Cítim super energiu z publika, ľudia sa bavia. Niektoré skladby si so mnou dokonca spievajú, čo je neskutočný pocit. Po vystúpeniach sme robili autogramiádu, ľudia sa s nami fotili a rozprávali,“ teší sa Thomas Puskailer.

Thomas na tomto netradičnom turné vystupuje len v sprievode gitaristu Andreja Urbanského, o ktorom vraví, že je to slovenský Jimmy Hendrix.

„Vytvára úžasné hudobné kreácie. Je to unikátny muzikant, ktorý hrá tak bravúrne a vytvára také efekty, že to znie, akoby ma sprevádzalo oveľa viac nástrojov. Je to pre mňa veľký zážitok stáť s ním pódiu. Doteraz som bol zvyknutý spievať na "full production" a teraz to dávame tak, že sa ukazujem hlasovo "nahý". Veľmi si vážim toto turné, lebo idem "s kožou" na pódium. Je to výborný, oslobodzujúci pocit,“ vyznáva sa Thomas Puskailer.

Na turné Thomas spieva svoje staršie skladby, ale aj pesničky z nového albumu „Live For the Moment“. Pomedzi spev však návštevníkov baví aj rozprávaním historiek zo svojho profesionálneho a osobného života.

„Ľudia sa dozvedajú aj srandovné, prekvapujúce príbehy, ktoré ma inšpirovali k napísaniu skladieb. Každý song má totiž svoj osobný príbeh. Napríklad, keď som žil v Anglicku, mal som ťažké časy, dokonca som žil s potkanom v kuchyni a túžil som mať strom, na ktorom rastú peniaze. Vtedy vznikla pieseň "Moneytree". K príbehom, ktoré ľuďom rozprávam, ukazujem aj fotografie. Páči sa im to. Už sa neviem dočkať ďalších koncertov,“ uzatvára Thomas Puskailer.




„Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR“
27.5.2016 Retro Café, Topoľčany
28.5.2016 Art Point Cafe, Prievidza
2.6.2016 Starý Biskupský Hostinec, Nitra
3.6.2016 Music a Cafe, Trnava
4.6.2016 Divná Pani Caffé, Banská Štiavnica

VSTUPENKY na koncerty THOMAS PUSKAILER #UNPLUGGEDTOUR

Top