KRISTÍNA & BAND

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 
8.14.2016 o 18:00, Amfiteéáter Zemplínska Šírava, stredisko Lúč

Cena/Price: 7€, na mieste konania akcie 10€

Popis/Description: Po štyroch úspešných ročníkoch Horehronia tour v Slovenskej a Českej republike a minuloročnom vypredanom koncerte, sa speváčka Kristína objaví opäť so svojim nezabudnuteľným programom u nás na amfiteátri. 
V minulom roku sa okrem speváckeho pôsobenia prvýkrát predviedla v ďalších dvoch umeleckých polohách a to ako tanečníčka v TV súťaži Tanec snov a ako herečka a to hneď v dvoch úspešných filmoch. V komédii Život je život, ktorý sa stal v Česku najnavštevovanejším českým filmom v kinách, si Kristína zahrala jednu z hlavných postáv po boku slávnych českých hercov ako Ondřej Vetchý a Simona Stašová. Ďalšiu hereckú rolu stvárnila ako princezná v slovenskej rozprávke Johankino tajomstvo. Samotná rozprávka bola najsledovanejším programom Slovenskej televízie za posledných 11 rokov. K obom filmom naspievala aj titulné piesne a natočila k ním aj hudobné videoklipy. 
Medzi jej najvýraznejšie úspechy minulého roku patrí jednoznačne klip k piesni Ta ne (https://www.youtube.com/watch?v=dXLuBhc30OE), ktorá v súčasnosti prekonala hranicu 13 miliónov pozretí na kanále Youtube. Začiatkom roku 2016 dostala Kristína prestížne ocenenie v ankete OTO ako televízna osobnosť roka 2015 v kategórii speváčka.

► Všetky svoje najväčšie hity, ale aj iné piesne Vám predstaví na svojom koncerte s vlastnou kapelou v nezameniteľnej atmosfére. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok!

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Deti do výšky 120cm vstup zdarma v spievode platiacej osoby.


Vstupenky na koncert KRISTÍNA & BAND v Predaji TU!
Top