Uprising Reggae Festival 2016

Uprising Reggae Festival 2016 – 26.-27. august 2016

Koniec leta sa bude už tradične odohrávať v znamení najväčšieho stredoeurópskeho reggae urban music festivalu Uprising. 26. a 27. augusta sa na Zlatých pieskoch v Bratislave predstaví po deviatykrát krát v plnej svojej kráse a ponúkne pestrý výber medzinárodných a lokálnych hudobníkov, ktorí fanúšikom ponúknu to najlepšie z reggae, world music, dancehallu, hiphopu, ale aj dnb či bass music.
Na štyroch hudobných pódiach vystúpia svetové hviezdy ako Alborosie, Tarrus Riley, Nneka, divokí a energickí Dubioza Kolektiv aj Looptroop Rockers. Uprising nevynechajú ani veteráni a hudobní priekopníci ako The Gongos, Ragga Twins, Kassav' či hiphopové legendy Sugar Hill Gang, ktorých hit Rapper’s Delight sa stal najpredávanejšou hiphop skladbou všetkých čias.
V nočných hodinách sa k slovu dostanú aj lámané beaty. O poriadne výbušnú nálož dubstepu a drum’n’bassu v kombinácii so živou kapelou sa postarajú crossoveroví Modestep. Do Bratislavy sa vráti tiež obľúbený DJ Vadim či svetový šampión v turntablisme Kentaro.
Počas dvoch dní dostane priestor aj špička lokálnej scény. Chýbať nebudú miláčikovia publika Medial Banana, hiphopová Moja Reč & Komplot, plná zostava Názov Stavby, český Smack či zástupcovia labelu Gramo Rokkaz. O bláznivú show sa postará moderný spevák Haf s Beyuzom aj Rida Radar. Deviaty ročník Uprisingu neobíde ani obľúbené selektorské duo Malalata či elektronickí producenti Inkwall a Komander Ground a mnoho ďalších
Komu sa máli hudobný program, pripravené budú aj športové turnaje, tanečné a hudobné workshopy, premietania filmov, tvorivé dielne či ranná jóga a capoeira. Hladné krky zasýti pestrá ponuka exotických jedál a schladiť sa bude dať počas posledných letných dní aj pri vodných športoch v bezprostrednej blízkosti festivalového areálu.
Uprising je festival, na ktorom sa vždy všetci stretneme, zabudneme na čas, problémy a vychutnávame si život tu a teraz. Vraví sa, že kto ho raz zažil, celý rok čaká na pokračovanie.
Vstupenky na Uprising festival zoženiete v sieti Ticketportal. V ponuke sú okrem bežných aj VIP vstupenky s množstvom výhod ako parking a občerstvenie zdarma, osobné stretnutia s headlinermi festivalu či oficiálny merchandise festivalu.

VSTUPENKY/TICKETS na Uprising Reggae Festival 2016

Top