Predvianočný čas osvieži baletné predstavenie Rómeo & Júlia v podaní Ruského kráľovského baletu.

18.decembra v Incheba Expo Bratislava zatancuje svetoznámy tanečný súbor Royal Russian Ballet v sprievode Českého národného symfonického orchestra romantický príbeh o zakázanej  láske – Rómeo a Júlia od Sergeja Prokofieva.

Očakávané turné ruského baletného súboru Royal Russian Ballet osvieži predvianočný čas a prinesie nadšencom ruskej baletnej školy romantiku, lásku, ba aj smútok.

Úspešný baletný súbor Royal Russian Ballet založil v roku 2008 veľmi úspešný tanečník a choreograf, víťaz mnohých tanečných súťaží a zaslúžilý umelec Anatolij Kazatskij.

Vďaka jeho mnohým zahraničným skúsenostiam sa Royal Russian Ballet  veľmi skoro zaradil medzi úspešné súbory na  celom svete. Tento súbor zožal nadšený aplauz nielen v Európe, ale predovšetkým v Latinskej Amerike. Tlieskali mu však obdivovatelia v Rusku a na Ukrajine, kde je veľmi náročné a skúsené publikum.

Royal Russian Ballet tancuje jeden z najkrajších baletov Rómeo a Júlia s nesmiernym precítením všetkých baletných scén  a zároveň s nehou zaľúbencov, ktorým zostáva tak málo času na ich lásku. Skvelé baletné výkony podporí živá hudba Českého národného symfonického orchestra, ktorý zavíta aj do Bratislavy.

Vytvorí tak ilúziu sveta plného citov, hrdinských činov, zrady a pomsty, ale predovšetkým nesmiernej lásky, ktorá otvára srdcia divákov.

Nádherné baletné predstavenie obohatí adventné obdobie 18.12 v Incheba Expo Bratislava. 

Vstupenky sú ešte stále k dispozícii v predpredajoch siete Ticketportal alebo na www.ticketportal.sk

Vstupenky na ROYAL RUSSIAN BALLET, ROMEO A JULIA

Top