UPRISING REGGAE FESTIVAL 2012

Legenda latino hip-hopu na festivale Uprising

Bratislavský festival Uprising odhaľuje ďalšie lákadlo zo svojho programu. Ako už je zvykom, na Uprisingu má svoje čestné miesto aj hip-hop a tentokrát ide o veľký kaliber. Z Ameriky pricestuje rapová klasika menom Delinquent Habits. Legendárna skupina, ktorej albumy sú považované za najvýraznejšie a najkultovejšie v histórii Latino Hip-Hopu.

Začiatky skupiny sa tradujú už do roku 1991, a boli to práve Delinquenti, ktorí ako prví robili rap s latino nádychom.. V textoch dokonale miešajú španielčinu s angličtinou a vytvorili tak tzv. "spanglish", čo je miešanina týchto dvoch svetových jazykov. Ich hymny ako Tres Delinquentes, Return Of The Tres, či Here Comes The Horns poznajú masy. Sú to legendy, napriek tomu však Delinquent Habits nie sú iba "old-school". Ich show je fresh, nabitá energiou, mocnými beatmi a chytľavými textami. Zaručene vedia stále ovládnuť stage, vytvoriť atmosféru, zabaviť a rozhýbať dav, a nebude tomu inak ani v lete na piatom Uprisingu.

K doteraz potvrdeným vystupujúcim Uprising Reggae Festivalu na Zlatých pieskoch 24. a 25. augusta patria: Tarrus Riley a Ras Zacharri z Jamajky, a obľúbená reggae-ska-punková formácia Irie Révoltés z Nemecka. Lístky kúpite v sieti Ticketportal za 23 € a pravidelné informácie nájdete na stránke festivalu www.uprising.sk !


www.uprising.sk
www.facebook.com/uprisingreggaefestival

Delinquent Habits youtube:

Tres Delinquentes -- http://youtu.be/2_5nCgAXIYU
Return Of The Tres -- http://youtu.be/mX1xyxWkmw0
Here Comes The Horns -- http://youtu.be/c2LuG96MDbw
Lower East Side -- http://youtu.be/sdjx4nlN9BE
Feel Good - http://youtu.be/DxiS0Ba6VSY

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie UPRISING REGGAE FESTIVAL 2012

Top