Viva Musica! festival vyvrcholí gala koncertom na Bratislavskom hrade!

Viva Musica! festival vyvrcholí gala koncertom na Bratislavskom hrade!

Viva Musica! festival s radosťou oznamuje všetkým milovníkom opery a dobrej hudby, že záverečné operné gala sa bude tento rok po prvýkrát konať v priestoroch nádherného Bratislavského hradu!

Historická atmosféra hradného areálu s výhľadom na panorámu nočnej Bratislavy zaručene ešte viac umocní neopakovateľný zážitok z koncertu výnimočných operných hviezd. V priestoroch Západnej terasy sa predstaví očarujúca bulharská sopranistka Sonya Yoncheva a vynikajúci rumunský tenorista Stefan Pop. Obaja sú víťazmi svetovej speváckej súťaže Operalia, ktorej organizátorom je Placído Domingo a ktorá býva odborníkmi považovaná za najprestížnejšiu spevácku súťaž na svete. Yoncheva a Pop uvedú najkrajšie operné árie a duety v sprievode Orchestra Viva Musica! pod taktovkou Mikhaila Tatarnikova, hudobného riaditeľa a šéfdirigenta slávneho Michajlovského divadla v Petrohrade.

Spolu s miestom konania koncertu sa mení i čas jeho začiatku: operné gala začne už o 20:00 hod., pričom brány pre návštevníkov koncertu organizátori otvoria už o 19:00 hod.

Informácia pre návštevníkov, ktorí si už zakúpili vstupenky na koncert: Všetky zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Návštevníci, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vstupenky vrátiť, resp. vymeniť na tom predajnom mieste, na ktorom si ich zakúpili. Termín pre vrátenie, resp. výmenu vstupeniek je do 16. mája 2012.

Viac informácii o spôsobe vrátenia, resp. výmeny zakúpenej vstupenky na www.ticketportal.sk alebo osobne na centrále spoločnosti Ticketportal (Radlinského 6, Bratislava).

Vstupenkyna podujatie OPERNÉ GALA: SONYA YONCHEVA & STEFAN POP v predaji!

Vstupenky na Viva Musica! festival v predaji!

Top