ZMENA-THE CRANBERRIES

18.6.2012 15:40

Predstavenie THE CRANBERRIES, ktoré sa malo konať dňa 24.6.2012 o 19:00 hod. v Slovnaft Aréna, Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava, je ZMENENÉ !

Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 13.10.2012 o 19:00 hod. v novom mieste konania: Incheba Expo Aréna, Bratislava.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 30.6.2012 !
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenku prostredníctvom internetu - CardPay/TatraPay - musí originál vstupenku vrátiť priamo na centrále Ticketportalu, Radlinského 6 (po 1.8.2012 z dôvodu presťahovania na Radlinského 27) v Bratislave jedným z nasledovných spôsobov:

  • osobne, aj s lístkami (alebo Hometicket), kde klientovi budú vrátené peniaze v hotovosti. V prípade, ak príde iná osoba ako je v registrácii, je potrebné splnomocnenie na prevzatie peňazí. Pri vstupenkách s typom vyzdvihnutia formou HomeTicket aj čestné prehlásenie, že si klient bude nárokovať vrátenie peňazí len raz (stačí vypísať na centrále, kde dostanete tlačivo),
    • mailom, na reklamacie@ticketportal.sk, spolu so žiadosťou o vrátenie peňazí, číslom účtu, detailom transakcie a v prípade vstupeniek s typom vyzdvihnutia formou HomeTicket poslať aj lístky v prílohe (najlepšie vo formáte PDF). Ak boli vytlačené originál vstupenky, tak zaslať poštou na adresu Ticketportal SK s.r.o, Radlinského 6 (po 1.8.2012 z dôvodu presťahovania na Radlinského 27), 811 07 Bratislava,
      • poštou, zaslať vstupenky spolu so žiadosťou o vrátenie peňazí s číslom účtu, detailom transakcie, na vyššie uvedenú adresu. V prípade vstupeniek s typom vyzdvihnutia formou HomeTicket poslať aj lístky spolu s čestným prehlásením, že vstupné si klient budete nárokovať iba raz
        taktiež najneskôr do 30.6.2012 !

        Osobné dôvody speváčky Dolores O‘ Riordan spôsobili presun európskej časti svetového turné The Cranberries na jeseň tohto roka. Po rýchlych rokovaniach bude slovenský koncert nakoniec ako šiesty v poradí už 13.októbra. V zmenenom dátume a nakoniec aj na novom mieste bude slovenský koncert The Cranberries. Organizátor Peter Ďuriš: “Nakoniec sme dostali do ponuky 13.október. V ten deň je však pôvodné miesto konania koncertu, teda Zimný štadión Ondreja Nepelu obsadené, takže sme boli nútení zohnať narýchlo novú alternatívu. Chcel by som poďakovať za ústretovosť spoločnosti Incheba Expo Aréna, ktorá nám vyšla v tejto nepríjemnej situácii v plnej miere v ústrety a je nápomocná pri riešení problémov spojených s presunom koncertu.“ Koncert sa teda prekladá na 13.októbra do Incheba Expo Arény, so začiatkom o 19:00hod., kedy vystúpi v úlohe predskokanky Katka Knechtová so svojou skupinou. Dôležitá informácia, pre všetkých, ktorí už mali zakúpené vstupenky na Zimný štadión – všetky vstupenky ostávajú v platnosti a budú podľa ceny náležite umiestnené na adekvátne náhradné miesto v Incheba Expo Aréne. Peter Ďuriš: „Ospravedlňujeme sa ešte raz za vzniknuté problémy, chcem ubezpečiť všetkých, ktorí už mali zakúpené vstupenky, že budú mať svoje miesto na sedenie aj v Inchebe, posilňujeme preto usporiadateľskú službu a bude pripravených vyše 50 uvádzačok, ktoré sa budú venovať iba všetkým sediacim, k maximálne možnej spokojnosti diváka.

        Ďalšie informácie na :
        https://www.ticketportal.sk/tp_zmeny.asp
        https://www.ticketportal.sk/tp_novinky.asp
        https://www.ticketportal.sk/tp_spravy.asp

        Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

        "
      •                      vstupenky na koncert THE CRANBERRIES

Top