HC SLOVAN výmena voucherov

Výmena voucherov za permanentky začne v pondelok 2. júla

HC SLOVAN Bratislava oznamuje svojim priaznivcom, ktorí si zakúpili v sieti Ticketportal voucher „KHL – HC SLOVAN permanentka 2012/2013“, že za riadnu permanentku v podobe načítanej plastovej karty si ho budú môcť vymeniť od pondelka 2. júla 2012.

Výmena bude prebiehať v pracovné dni denne od 15:00 do 18:00 h v pokladniach Slovnaft Areny od 2. júla až do 31. augusta 2012. Pozor: po tomto dátume už nebude možné realizovať zámenu.

K výmene voucheru za kartu je oprávnená tá osoba, ktorej meno je uvedené na papierovom voucheri. Ak majiteľ voucheru bude z akýchkoľvek dôvodov počas dvoch mesiacov výmeny voucherov odcestovaný, je potrebné, aby k prevzatiu permanentky poveril inú osobu notárom overeným splnomocnením.

Samotná permanentka HC SLOVAN na KHL je prenosná a jej majiteľ ju v priebehu sezóny môže na domáce zápasy zapožičať ľubovoľnému počtu osôb.

Všetkým majiteľom voucherov, ktorí pri ich kúpe poskytli spoločnosti Ticketportal svoju emailovú kontaktnú adresu, bude v najbližších dňoch zaslaná elektronickou poštou stručná informácia o výmene voucherov.

Samotný proces výmeny voucheru a načítanie plastovej karty trvá približne 60 sekúnd. Predpokladáme, že zámena bude prebiehať plynule počas celého dvojmesačného obdobia určeného na zámenu. V prípade potreby klub po dohode s Ticketportalom posilní personálne kapacity v pokladniach. Odporúčame fanúšikom, aby si výmenu nenechávali na posledné augustové dni. Na druhej strane, nie je ani potrebné náhliť sa k výmene hneď v prvých hodinách po otvorení pokladní.
V prípade, ak z akýchkoľvek dôvodov majiteľ voucheru nestihne výmenu do niektorého z prípravných zápasov, voucher "KHL - HC SLOVAN permanentka 2012/2013" slúži ako vstupenka na tieto prípravné zápasy.

Predaj permanentiek pokračuje aj naďalej. Voucher na permanentku je možné si zakúpiť rovnako ako doteraz online priamo z portálu
www.ticketportal.sk, alebo na ktoromkoľvek predajnom mieste spoločnosti Ticketportal, a následne ho zameniť za plastovú kartu vyššie popísaným spôsobom. Permanentku je samozrejme možné kúpiť aj priamo, avšak iba v pokladniach Slovnaft Arény počas otváracích hodín (PON-PIA 15:00 - 18:00).

KHL - HC SLOVAN permanentka 2012/2013

Top