CHRIS NORMAN na LODENICI 2012

CHRIS NORMAN na LODENICI 2012

Dátum: 30.8. - 1.9.2012
Miesto konania: Camping Lodenica, Piešťany


Spoluzakladateľ známej anglickej skupiny SMOKIE Chris Norman, známy najmä vďaka sólovému hitu Midnight Lady, bude tohtoročným zahraničným headlinerom hudobného festivalu LODENICA.

Charizmatický spevák a gitarista Chris Norman sa do povedomia fanúšikov prvýkrát zapísal so skupinou SMOKIE založenou v roku 1974 a hlavne ich megahitom "Living next door to Alice", ktorý vznikol o dva roky neskôr. Každý poznal a miloval aj skladby "Oh, Carol", "Don't Play Your Rock'n'Roll To Me", "If You Think You Know How To Love Me", I’ll Meet You At Midnight", "Needles & Pins a mnoho ďalších…

Napriek tomu v roku 1985 Chris Norman z kapely odišiel a vydal sa na sólovú dráhu. Jeho našliapnutá kariéra však nezostala na mŕtvom bode – práve naopak koncertuje po celom svete.

Ďalšie úspechy si získal piesňami "Some Hearts Are Diamonds", duetom so Suzie Quatro "Stumblin' In", ale hlavne megahitom "Midnight Lady", ktorý pre neho napísal Dieter Bohlen.

Na festival LODENICA 2012 zavíta spevák s nezameniteľným hlasom spoločne so svojou doprovodnou skupinou a veríme, že bude fantastickým vyvrcholením festivalu.

Vstupenky na LODENICA 2012

Top