Divadlo Hlavina z Radošiny - HRA O LÁSKE

Divadlo Hlavina z Radošiny - HRA O LÁSKE
Dátum: 15.02.2013 o 19:00 hod.
Miesto konania: Dom umenia, Piešťany
Vstupné: 7,-  €

Hra o láske je už trinásta inscenácia Divadla Hlavina, ktorú tento súbor naštudoval  v spolupráci s autorom Stanislavom Štepkom. Tento úspešný titul je ešte stále v repertoári Radošinského naivného divadla, Hlavina sa snažila pripraviť tiež dobrú, ale vlastnú podobu hry. Pre diváka tak vzniká celkom zaujímavá možnosť porovnať  verzie týchto dvoch sebe blízkych súborov.  Ako je v Hlavine krásnym zvykom, réžie sa ujal sám autor Stanislav Štepka, hudbu v inscenácií skomponovala vynikajúca hudobná  skladateľka Ľubica Malachovská - Čekovská , choreografie k piesňam sú vydareným dielom členky Hlaviny  Kristíny Jančovičovej.
Už názov napovedá , o čom to na javisku bude – o téme večnej, nekonečnej, teda o láske v jej najrôznejších podobách a vývinových štádiách. Ani pri príprave tejto inscenácie nechýbala a tak dúfame, že diváci sa majú na čo tešiť.


Účinkujú: Martina Krištofová, Ondrej Turan, Matej Močko, Michaela Urbánková, Kristína Jančovičová, Martin Mihalik, Patrícia Drobná, Maria Escherová, Martin Škoda

autor hry a textov piesní: Stanislav Štepka
réžia: Stanislav Štepka
hudba: Ľubica Malachovská Čekovská
choreografia: Kristína Jančovičová
scéna:  Jozef Kučera a kolektív
technická spolupráca: Adam Mičica (zvuk), Lukáš Chovanec (svetlo)

VSTUPENKY NÁJDETE TU!

Top