Project X - Ultra Mega Festival

INFORMÁCIE, PRAVIDLÁ A OBMEDZENIA K FESTIVALU PROJEKT X ULTRA MEGA FESTIVAL

IDENTIFIKÁCIA NÁVŠTEVNÍKOV
Po preukázaní sa platným lístkom obdrží každý návštevník náramok, ktorým sa identifikuje pri vstupe a počas festivalu. Návštevníci bez náramku sú povinní opustiť areál festivalu.
PARKOVANIE
Miesto na parkovanie je na parkovacích plochách mimo areálu festivalu, prípadne je možné využiť parkovisko pri nákupnom centre Shopping Palace.
BEZPEČNOSTNÁ SLUŽBA
Bezpečnostná služba slúži na ochranu návštevníkov a na stráženie festivalových priestorov Je kompetentná identifikovať návštevníkov festivalu, realizovať osobné prehliadky (na zamedzenie vnášania nebezpečných a nepovolených predmetov), kontrolovať lístky, vyvádzať návštevníkov z areálu (neoznačené osoby, agresívne osoby, osoby ohrozujúce bezpečnosť, atď), podávať informácie o zdravotníckej službe, usmerňovať pohyb, zamedzovať vstup návštevníkom do priestorov nevyhradených pre verejnosť, chrániť festivalové zariadenie. Pokyny bezpečnostnej služby je nevyhnutné dodržiavať počas celého festivalu.
UŽÍVANIE DRÔG A OMAMNÝCH LÁTOK
Drogy sú na festivale zakázané. Ich predaj a konzumácia sú ilegálne a upozorňujeme na to, že situáciu bude monitorovať polícia. Konzumácia drôg je nezákonná a  môže ohroziť zdravie človeka.
POUŽÍVANIE ALKOHOLICKÝCH NÁPOJOV
Pitie alkoholických nápojov na festivale je povolené len osobám starším ako 18 rokov. Po použití alkoholických nápojov je nutné vyhnúť sa vedeniu motorových vozidiel.
ZDRAVIE
V areáli festivalu bude k dispozícii záchranná služba (sanitky + zdravotníci) a hasičská hliadka.
Je nevyhnutné dodržiavať základné pravidlá bezpečnosti,  chrániť si zdravie a pri akýchkoľvek zdravotných komplikáciách kontaktovať záchrannú alebo bezpečnostnú službu.
Počas horúcich dní je dôležitý pitný režim vo forme zvýšeného prísunu vody alebo nesladených nealkoholických nápojov.
V priestoroch festivalu budú umiestnené chemické toalety a odpadkové koše.
ZÁKAZY A UPOZORNENIA
Na festival je zakázané vnášať zbrane, sklenené nádoby, plechovky, dáždniky a iné nebezpečné predmety, toxické a omamné latky. Zakázaný je vstup akýmkoľvek zvieratám okrem vodiacich psov pre nevidiacich. Ďalej je zakázané fotografovanie (výnimkou sú osobné digitálne fotoaparáty a mobilné telefóny) a zhotovovanie audio-videozáznamov v priebehu akcie. Na festival majú vstup iba vopred akreditovaní novinári a vopred akreditovaní fotografi. Každý návštevník súhlasí s použitím fotografií a iných záznamov jeho osoby z festivalu na promovanie festivalu do ďalších rokov.
Organizátor nenesie zodpovednosť za osobné škody, straty a zranenia spôsobené nedbalým, nezodpovedným a nepredvídateľným správaním návštevníkov festivalu.

Top