SUPERFLY TATRALANDIA - SIMULÁTOR LIETANIA

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O VAŠOM LETE V SUPERFLY TATRALANDIA  


Lietanie v simulátore lietania Superfly Tatralandia  je určené všetkým, ktorí túžia zažiť pocit z letu a voľného pádu
, bez toho aby mali s lietaním predchádzajúce skúsenosti a tiež bez strachu z výšok, či zoskoku z lietadla.

V Superfly Tatralandia si môžete zalietať vo veternom prúde vzduchu, ktorý dosahuje rýchlosť okolo 200 km/hod, čo je rýchlosť zodpovedajúca reálnemu voľnému pádu.
Letová komora s priemerom 4,3 m je počas Vášho letu uzatvorená a po celý čas lietate v komore pod dohľadom skúseného inštruktora. Pomocou posunkov Vám inštruktor ukazuje ako ovládať svoje telo a v krátkom čase Vás naučí pohybovať sa v prúde vzduchu.
 

Do Superfly Tatralandia sa dostavte aspoň 60 minút pred Vašim letom. So sebou si môžete priviesť sprievod, ktorý môže Váš let sledovať, fotiť či natáčať. Potom, čo na recepcii vyplníte a podpíšete prehlásenie letca, dostanete podrobné inštrukcie a pozemnú prípravu od našich kvalifikovaných inštruktorov. Následne Vám bude zapožičaná kombinéza, prilba a okuliare a ide sa lietať.
Pod kombinézu odporúčame pohodlné oblečenie a šnurovacie topánky, najlepšie tenisky.

Simulátor lietania Superfly Tatralandia je vybavený záznamovým systémom, ktorý umožňuje získať videozáznam z Vášho letu ako spomienku na tento nevšedný zážitok.

Lietať môže každý od 4 do 100 rokov bez vážnejších zdravotných problémov a taktiež aj osoby na invalidnom vozíku. Osoby mladšie ako 18 rokov potrebujú súhlas jedného z rodičov alebo zákonných zástupcov.


Rezervácie:

Pokiaľ máte svoj rezervačný kód z poukážky, môžete si let rezervovať na telefónnom čísle +421 903 544 331, prípadne emailom na rezervacie@superfly.sk

 

 

Top