Detail info
Close

MEGASILVESTER

MEGASILVESTER

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Mega Silvester v Bratislave!
Už z názvu je zrejme, že nepôjde len tak o hocijakú oslavu príchodu Nového roka.  V poradí už tretí ročník Mega Silvestra sa bude niesť v znamení skvelej zábavy, rozmanitej hudby a bohatého programu.
Kde inde by sme mohli krajšie privítať Nový rok, ako v elegantných divadelných priestoroch ateliéru BABYLON. Preslávený sloganom „Brána do sveta kultúrnych podujatí“ hostilo nespočetné množstvo mega hviezd z domácej aj zahraničnej scény.
Počas noci  sa predstaví 12 významných umelcov. Exkluzívnym hosťom bude víťaz z televíznej šou Česko Slovensko má talent 2012 a samozrejme nielen on. V novom roku sa o vašu zábavu postará show Le Grande House, ktorej rezidenti už vystupovali v 8 krajinách aj v prestížnych kluboch ako Ministry of Sound, Hed Kendi a Amnesia. Silvestrovský program odštartuje o 21:00 hod na 2 pódiách, kde vám počas silvestrovskej noci budú k dispozícií  3 bary, viac ako 200 miest na sedenie, špeciálny VIP balkón len pre 50 osôb, chill zóna kde sa môžete v pohodlí zhovárať, ale aj priestranná šatňa, či ochotný personál.
Viac informácií o programe a mieste nájdete na našom oficiálnom webe www.megasilvester.sk
Zažite spolu s nami na vybranom mieste v príjemnej spoločnosti veľa krásnych okamihov s vítaním Nového roka 2013!
VSTUPENKY
NORMAL  Státie – Hlavné pódium, 2 bary - od 12€ 
NORMAL Sedenie - 15€ (Hlavné pódium, 2 bary. Výber stolov od 2-5 osôb. POZOR! Vstupenky a rezervácie môžete získať  jedine pri osobnom odbere na tč 0949 507 800)
VIP - 30€ (Priestor  výhradne  len pre 200 osôb. V cene vstupenky je sedenie na 1.poschodí  vrátane balkóna s exkluzívnym výhľadom na hlavné pódium, výber stolov od 2-8 osôb, možnosť zábavy  aj na druhom pódiu, vlastný bar, studené misy. POZOR! Vstupenky a rezervacie môžete získať jedine pri osobnom obere na tč  0949 507 800)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top