Detail info
Close

NICOLAS REPAC

NICOLAS REPAC

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 19.3.2013
Čas: 19:00
Miesto: LOFT! Bratislava

Klub Loft! bude 19. marca patriť jazzu, swingu a blues. V Bratislave odohrá svoj prvý slovenský koncert Francúz Nicolas Repac.

Nicolas Repac - gitarista, skladateľ, aranžér a producent. Ako dvadsaťročný sníval, že sa stane najlepším jazzovým gitaristom na svete, ale netrvalo dlho a uvedomil si, že si stanovil nereálny cieľ. Na desať rokov teda gitaru odložil a sústredil sa na tvorbu elektronickej hudby. Ku gitare sa vrátil ako tridsaťročný, znovu v sebe objavil lásku k jazzu a začal spájať svoje schopnosti producenta a DJa s hrou na gitaru. Za svoje vzory považuje jazzové ikony dvadsiatych rokov minulého storočia Carla Stallinga a Raymonda Scotta. V roku 2004 vydal kladne prijatý album Swing Swing inšpirovaný cigánskym jazzom. Nájdete na ňom aj skladbu s príznačným názvom Swinging In The Rain, ktorá vám možno pripomenie Parov Stelar.

V januári Nicolasovi vyšiel najnovší album na francúzskom labeli Nø Førmat! Svoju novinku Black Box predstaví v marci aj slovenskému publiku. Túto nahrávku zasvätil blues. Od pracovných piesní černošských väzňov nahratých v tridsiatych rokoch Alanom Lomaxom po clivú hudbu angolského speváka Bongu. Na tomto albume spieva celý svet blues prostredníctvom Nicolasových mašiniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top