Detail info
Close

PORTICO QUARTET

PORTICO QUARTET

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

9.4.2013 o 19:00h.
klub LOFT!, Bratislava

Ak nezastávate názor, že jazz je hudba len pre postarších pánov v rolákoch, recitujúcich si navzájom beatnikov, pozývame vás v utorok 9. apríla do klubu Loft! V rámci európskeho turné sa u nás zastaví britská štvorica Portico Quartet. Koncert bude patriť do série warm-upov festivalu BA City Beats.
Portico Quartet pochádzajú z južného Londýna a hrajú spolu od roku 2005. Kapelu tvoria Jack Wyllie (soprán a tenor saxofón), Duncan Bellamy (bicie), Milo Fitzpatrick (basa) a Keir Vine (hang a perkusie), pričom posledný menovaný sa pred dvomi rokmi stal náhradníkom perkusionistu Nicka Mulveyho, ktorý sa rozhodol venovať sólovej kariére. Portico Quartet vznikli úplnou náhodou, keď si bubeník Duncan Bellamy na jednom hudobnom festivale kúpil perkusný kovový nástroj 21. storočia - švajčiarsky hang. Práve hangu vďačia aj za svoj špecifický zvuk, ktorý ich jazzový a africký základ posúva k hudbe Steva Reicha či Maxa Richtera, no sami sa inšpirujú elektronikou, ambientom, klasikou aj tanečnou hudbou.

 


 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top