Detail info
Close

KISS FOREVER BAND v ROCK CAFE!

KISS FOREVER BAND v ROCK CAFE!

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 02.10.2015 o 20:00 h.
Miesto konania/Place of event: Rock Cafe, M. Sch. Trnavského 2, Bratislava

Maďarský KISS FOREVER BAND patrí už dlhoročne k najlepším svojho druhu. Na svojich koncertoch predvádzajú show vernú originálu - originálne nástroje a kostýmy ...a samozrejme prepracovaná hudobná produkcia skladieb od KISS.

KISS FOREVER BAND sa predstavil 29. Januára v americkom LAS VEGAS ako jedna zo štyroch najlepších KISS tribute kapiel sveta, porote predsedal sám gitarista skupiny KISS Tommy Thayer!!

Kiss Forever Band založil v roku 1995 Zoltán Váry (Starchild) spoločne s hudobníkmi "Pocky" (The Demon), Zoltán Maróthy (Space Ace), Tobola Csaba (Catman), ktorého v roku 2005 nahradil Radek Šikl z Českej republiky. Skupina nahrala tri albumy - Carnival Of Songs, Plug It Out! a Live & Loud a tiež niekoľko video záznamov.

Skupina má obrovský úspech po celom svete a je tak verná originálu, že si ju mnohokrát mýlia s pravými KISS. KISS FOREVER BAND sa predstavili začiatkom roka v americkom LAS VEGAS ako jedna zo štyroch najlepších KISS tribute kapiel sveta, porote predsedal sám gitarista skupiny KISS Tommy Thayer!!
So svojimi idolmi z KISS sa stretli v roku 1997 na tlačovej konferencii v Budapešti.

Jedinečnú show plnú hitov ako ´I was made for loving you´, Lick it up,či Crazy Nights  zažijete už 8.11. v Rock Cafe.

Vstupenka sa vzťahuje len na vstup do klubu. Preto je odporúčaná rezervácia miesta na tel.: 0911 806 803.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top