Detail info
Close

LEV3ELS with HARD ROCK SOFA

LEV3ELS with HARD ROCK SOFA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Priatelia, predstavujeme Vám ďaľší z našich originálnych eventov ! V tomto prípade pôjde naozaj o niečo veľkolepé...Masquerade Club s obrovskou radosťou uvádza event LEV3LS, kde bude vždy hlavnou postavou
Dj, alebo producent,(poprípade viacerí) ktorý je známy po celom svete...Jednoducho, posnažíme sa posunúť zábavu v nočnej Bratislave o level vyššie ! Ako prví, ktorí odpremiérujú tento event budú hneď dvaja páni z Ruska,  Alexander Shapovalov a Denis Chepikov, ktorí vydali svoje tracky už pre nejeden veľký label,
ako napr. Axtone Records, Size Records, Spinnin' Records, Wall Recordings, Doorn Records, CR2 Records, Mixmash, N.E.W.S... Pod týmito menami ich asi poznať nebudete, tak Vám povieme ich pseudonym, pod ktorým ich pozná celý svet, dámy a páni sú to:
HARD ROCK SOFA
http://www.hardrocksofa.com/

Tak ako?  Pridáte sa k nám a pomôžete nám posunúť pomyselnú latku o level vyššie ? :)) It will be legendary !
30.04. je utorok, ale určite viete, že deň potom je štátny sviatok, sviatok práce, takže sa máme 100% ne na čo tešiť !  Nočný život v Bratislav prináša svoju novú masku, si na to pripravený/á ? It wil be legendary !
Entry : 18+
predpredaj/presale: 8€
na mieste /on-site : 10€
http://www.facebook.com/events/261969837271998/
http://www.facebook.com/masqueradeclubbratislava



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top