Detail info
Close

Martin Chodúr

Martin Chodúr

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Martin Chodúr: exkluzívny koncert a krst CD Manifest

Hudobný klub Rock Cafe privíta skutočnú superstar. Martin Chodúr tu pokrstí svoj nový album Manifest už 25.4. Krst je spojený s exkluzívnym koncertom.

Martin Chodúr prešiel od doby svojho  debutového albumu  Let's Celebrate dlhú cestu. Svojím druhým albumom s názvom Manifest dnes znovu dokazuje, že má naozaj  výnimočný talent. Dvanásť piesní, dvanásť štýlov, dvanásť nálad a jeden hlas, ktorý všetko zjednocuje. Od bigbandového „Nedáváš mi, lásko, vůbec nic", cez Tom Waitsovskou „Je to dávno pryč", až po velkolepé finále s orchestrom a zborom „Ve vlnách". Jednoducho album nabitý veľkým hlasom naprieč  hudobnými štýlmi, plný neopozeraných, neopočúvaných  nápadov a muzikantského citu.

„Z kúta do kúta, z piesne do piesne. Mantinely nastavené obmezenou rukou. Urobiť  jedno, vystriedať s druhým. Vplávať  do stredného prúdu a lapať po dychu doma pri piane. Obliekať  sa do šablóny – srdcom som  „hlavne model" a peniaze sú  až na prvom mieste. Kto povie nie?  Otázka je jasná a Manifest je odpoveďou…" Martin Chodúr.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top