Detail info
Close

Fest Anča

Fest Anča

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

27. – 30. júna sa opäť uvidíme na Fest Anči v Žiline!
Fest Anča je medzinárodný festival animovaných filmov, ktorý sa každoročne koná v Žiline, avšak hlavným dejiskom festivalu je unikátne kultúrne centrum Stanica Žilina-Záriečie.
Popri súčasnej špičke animovaných filmov festival na Slovensko prináša aj zaujímavých a úspešných tvorcov. V programe nechýbajú aj prednášky, workshopy, diskusie s tvorcami, koncerty, výstavy a kreatívny offprogram.
 Festival má jednoznačne multimediálny charakter od svojich začiatkov a zachádza za hranice animovaného filmu, prináša inšpiráciu z iných médií a nových technológií. Neformálna atmosféra v open-air prostredí, stanové mestečko v tesnej blízkosti festivalového života a dizajn market. Jednoducho to pravé letné animované osvieženie!

Našimi headlinerami sú samozrejme hlavne, ale nielen animáky (aj tie oscarové). Po prvýkrát pride na Slovensko scenárista Simpsonovcov Mike Reiss a prezradí čo sa deje v zákulisí tohto seriálu. Čo sa týka muzičky tak budete mať jedinečnú šancu si v Žiline vypočuť  ČOKO-VOKO. A mnoho ďalších animovaných prekvapení!

Lístky sú v predpredaji v Ticketportal a na mieste:
permanentka 
(27. – 30. 6. 2013)

na mieste _ _ _ 22 EUR

predpredaj  _ _ _ 18 EUR


študentská permanentka* 
(27. – 30. 6. 2013)

na mieste  _ _ _ 14 EUR

predpredaj _ _ _ 10 EUR

* študentské permanentky sú v predpredaji iba v pobčkách Ticketportálu, kde sa treba preukázať platným preukazom ISIC, ITIC, EURO 26

Návštevníci, ktorí si kúpili permanentku (jednodňovú alebo celofestivalovú) majú možnosť využiť stanové mestečko v areáli Stanice Žilina-Záriečie.

www.festanca.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top