Detail info
Close

Open Jazz Fest Zelená voda 2013

Open Jazz Fest Zelená voda 2013

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Čas akcie: 19. 7. – 20.7.2013 od 19:00
Miesto konania: amfiteáter Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom
Cenové kategórie: voľné sedenie bez sektorovej zonácie
v predaji dvojdňová permanentka:
predpredaj 20 €
Predaj na mieste: 28 €
1v predaji jednodňové vstupenky:
predpredaj 15 €

Open Jazz Fest spustil predpredaj a predstavil ďalšie mená z line up –u festivalu.

Pre všetkých, ktorí už zažili nevšednú kombináciu letného vánku v tvári a dobrého jazzu  pod holým nebom na brehu jazera, alebo si vedia predstaviť spojenie  jazzového hudobného zážitku s dovolenkou  a príjemne strávenými letnými dňami pri vode, prichádza Open Jazz Fest s dobrou správou – v piatok 10. mája spustil predpredaj lístkov na svoj už, v poradí šiesty ročník.
Open Jazz Fest ponúka každoročne celkovo osem hudobných vystúpení počas dvoch dní, pričom základným dramaturgickým východiskom je predstaviť publiku jazzovú hudbu v čo najširšom hudobnom zábere a ponímaní.

Festival sa zároveň rozhodol zverejniť ďalšie dve mená svojho dvojdňového line up – u. Na festivale vystúpi rakúsky hammond organista Raphael Wressnig  a jeho sextet  The Big Boogaloo Horns. Tento hudobník patrí k najlepším organistom sveta a sľubuje strhujúci zážitok zmesi funky, jazzu, soulu  a blues.
Ďalším účinkujúcim bude Daniel Čačija  Quintet, projekt mladého chorvátskeho speváka  a jeho talentovaných súpútnikov z Grazskej univerzity. Quintet tvoria hudobníci z piatich krajín Európy a jeho vystúpením plní festival svoj dlhodobý záväzok dávať na festivalu priestor a šancu aj mladým perspektívnym hudobníkom na začiatku kariéry. Súčasťou tohto bandu je aj mladý slovenský gitarista Ľuboš Brtáň.

Raphael Wressnig & The Big Boogaloo Horns (AT, IT)
Daniel Cacija Quintet    (SK, FIN, H, UKR, HR)




Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top