Detail info
Close

Koncert Piotr Beczala

Koncert Piotr Beczala

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

SVETOVÉ OPERNÉ HVIEZDY

Dátum/Date: 25.04.2014
Miesto konania/Place of event: Sála opery a baletu SND, nová budova, Bratislava
Čas/Time: 19.30 hod.

Cena/Price:
1. kategória: 99 €
2. kategória: 79 €
3. kategória: 59 €
4. kategória: 39 €


Popis/Description:
Piotr Beczala je uznávaný ako jeden z hlasovo najpôsobivejších a najvyhľadávanejších lyrických tenoristov. Diváci a kritika ho oceňujú nielen pre krásu hlasu, ale aj pre vrúcne stvárnenie každej postavy.
Sezónu 2013-14 odštartoval dvoma premiérami: Lenským v Eugenovi Oneginovi (P. I. Čajkovskij) v Metropolitnej opere a Alfredom (G. Verdi, La Traviata) v milánskej La Scale a potom sa vrátil do USA, kde spieva Princa v Dvořákovej Rusalke v MET (premiéra 23.1.2014) a Gustava III v Maškarnom bále (G. Verdi).
V Európe zaspieva Rodolfa (G. Puccini: Bohéma) v Paríži a hlavné úlohy vo Faustovi (Ch. Gounod) a v Hoffmannových poviedkach (J. Offenbach) vo Viedni. Okrem toho bude koncertovať v Berlíne, Mníchove, Baden-Badene, Londýne, Prahe i Bratislave s vyvrcholením na festivale v Salzburgu.
Piotr Beczala sa narodil v južnom Poľsku a hlasový výcvik absolvoval na Akadémii múzických umení v Katowiciach. Prvé angažmán získal v Krajinskom divadle v Linzi a v roku 1997 sa stal členom súboru opery v Zürichu. Odvtedy už je doma na všetkých významných svetových scénach a koncertných pódiách.
Na koncerte v Bratislave zaspieva populárne árie zo svetovej opernej liter atúry, ako aj slávne árie z operiet.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top