Detail info
Close

Depeche Mode Party

Depeche Mode Party

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 09.05.2015 o 20.00 h.
Začiatok/Start: 20:00  Koniec/Finish: 06:00
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor, Štúrova 3, Bratislava 

Popis/Description:

Zahaľte sa do čierneho a oslávte s nami jednu z najkultovejších kapiel rokov 80tych. Na Depeche Mode party vás privíta trojica Michael Szatmary, Ralf  a Sunday Deejay.

Moderátor, multiinštrumentalista a standup komik Michael Szatmary načrie do časov, kedy krútil electronic body music v izraelských kluboch a okrem temných remixov zahrá raritné hity, ktoré máte radi.

DJ Ralf patrí medzi zarytých "depešákov", čo okrem typického vzhľadu potvrdzuje aj svojou nekonečnou zbierkou hudby ešte z počiatkov synthpop a wavepost kapiel ako Depeche Mode, The Cure, Visage, OMD, Boytronic či Human League. Svoj prvý Depeche Mode koncert zažil už v roku 1985 v Budapešti.

Sunday Deejay sa v poslednej dobe zameriava viac na remixy a progresívny sound, avšak pozvanie na back to basics oslavu nemohol odmietnuť. V jeho zbierke sa nachádzajú okrem tých najznámejších hitov aj raritné nahrávky, ktoré púšťa len pri špeciálnych príležitostiach ako je táto.

DJs Michael Szatmary, Ralf & Sunday Deejay

Vstupné/Entry: 5,00 EUR (na mieste v deň koncertu 6,00 EUR)
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Depeche Mode Party
Top