Detail info
Close

Trnavský jazzyk 2016

Trnavský jazzyk 2016

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 5. - 6. august 2016 
Čas/Time: 19.00 - 00.00
Miesto konania/Place of event: Mestský amfiteáter, (Halenárska ul.), Trnava
V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie presúva do interiéru.

Dvojdňový jazzový open air festival

Piatok
Matúš Jakabčic CZ-SK Big Band
Eugen Vizváry Part II: For Jaco (SK)
JAZZANOVA LIVE feat. Paul Randolph (GER, USA)

Sobota
Fats Jazz Band (SK)
Adam Baldych & Helge Lien Trio (PL, NOR)
TRILOK GURTU (IND, GER, TUR)

Popis/Description:
Mesto Trnava tradične pripravilo ďalší, v poradí už 13. ročník open-air festivalu Trnavský Jazzyk. Tento festival má už stabilné miesto medzi podujatiami, ktoré sa konajú počas kultúrneho leta v najstaršom kráľovskom meste na Slovensku a vďaka každoročne kvalitnej dramaturgii sa zaradil medzi najvýznamnejšie jazzové festivaly na Slovensku.

Ako každý jazyk má svoje nárečia, tak má aj jazz nespočetné množstvo rôznych podôb. Festival ponúka návštevníkom široké spektrum žánrov, od klasického mainstreamu cez fusion, funk, soul, world music po súčasný jazz.

Trnavský jazzyk opäť ponúkne návštevníkom osobnosti domácej, no najmä zahraničnej hudobnej scény ako aj špičkových zahraničných umelcov z Českej republiky, Poľska, Nórska, Nemecka, Turecka, Indie a USA.

Známe zoskupenie Jazzanova má na Slovensku množstvo priaznivcov a v Trnave im rozprúdi krv v žilách svojím jazz-funkovým setom v podaní live kapely s americkým spevákom Paulom Randolphom. Pred nimi sa predstaví nový projekt Eugena Vizváryho pod názvom Part II: For Jaco, ktorým vzdá hold basgitarovej legende.

V sobotu vystúpi fenomenálny huslista Adam Baldych spolu s Helge Lien Triom z Nórska a headlinerom Trnavského Jazzyku bude svetoznámy indický perkusionista Trilok Gurtu so svojou skupinou.

Oba festivalové dni otvoria domáce orchestre - v piatok Matúš Jakabčic CZ-SK Big Band a v sobotu tradičný Fats Jazz Band.

Podujatie sa uskutoční prvý augustový víkend v priestoroch Mestského amfiteátra, ktorý poskytuje zaujímavú scenériu a ideálne zázemie pre festival. Atmosféru spríjemní aj Chill-out zóna a Jam session vždy po hlavnom programe.

Viac info TU.

Vstupné/Entry
Jednodňový lístok: 15,00 EUR (máj - jún), 17,00 EUR (júl - august)
Dvojdňový lístok:  25,00 EUR (máj - jún), 27,00 EUR (júl - august)

Vstupné na mieste
Jednodňový lístok: 19,00 EUR 
Dvojdňový lístok:  29,00 EUR 

Zľavy/Discounts: Deti do 12 rokov vstup zdarma (iba s doprovodom rodiča).
Dôchodcovia, študenti, ZŤP, asistent vozíčkara: 50% zľava iba pri kúpe na mieste.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Trnavský jazzyk 2016
Top