Detail info
Close

SABATON + ACCEPT

SABATON + ACCEPT

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 14.03.2017 o 18.00 h
Miesto konania/Place of event: Aegon aréna, Príkopova 6, Bratislava

Popis/Description:

Sabaton a Accept spoja sily v Bratislave!
BRATISLAVA – Populárni švédski bojovníci a nemecká heavy metalová legenda sa na jar 2017 spoja, aby spoločne udreli na pódiách v celej Európe. Bojovne naladená partia Sabaton & Accept dorazí do Bratislavy 14. marca, kde otrasú základmi Aegon Arény. Vstupenky exkluzívne v sieti Ticketportal.
Obrnená kavaléria s hrdým názvom Sabaton je nielen u nás stale populárnejšia a z klubovej kapely dávno prerástla do veľkých hál. Aktuálne turné nesie názov “The Last Tour”, ktorý sa inšpiroval novým albumom “The Last Stand”. Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na tradičnú solídnu šou a overené hity, ale aj na výživné ukážky nových veci z pripravovanej nahrávky. Basgitarista Sabaton Pär Sundström takto zhodnotil čerstvú novinku ako aj prípravy na živé hranie: „Práve sme dokončili náš nový album The Last Stand a máme za sebou kus poctivej roboty. Veríme, že to fanúšikovia ocenia podobne, ako sa im páči naša hudba celé tie roky. Ťažko povedať, či je to náš najlepší album… ale čo vieme povedať s istotou – toto bude najväčšie a najlepšie turné Sabatonu všetkých čias!”

Zľavy a vstupenky: bez nároku na zľavy.

Aby bol zážitok maximálny, Sabaton povolali do služby počas turné aj mimoriadne kvalitného špeciálneho hosťa: Accept! Heavy metalové nemecké legendy majú pod Tatrami silnú základňu fanúšikov. Pamätný je ich album Balls to the Wall z roku 1983, z ktorého zaznel aj rovnomenný hit a kapele zaistil svetový úspech. Srdce kapely Accept tvorí Wolf Hoffmann, mnohými stále považovaný za najlepšieho heavy metalového gitaristu: „Spoločné turné so Sabatonom je výsledkom dlhého a veľmi priateľského vzťahu medzi kapelami. Bolo veľkým potešením ísť spoločné turné v USA, ich kariéru sledujeme celé tie roky. Ešte sme sa nestretli s inou skupinou, ktorá má takú jasnú víziu a dokáže ju premeniť na skutočnosť. Sabaton pracujú neuveriteľne tvrdo a sú vzorom pre začínajúcich muzikantov i mladé kapely. Tešíme sa na spoločné hranie, cestovnú horúčku máme od momentu, keď sme sa naposledy stretli v štúdiu.”

Vstupné/Entry: státie - 32,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SABATON + ACCEPT
Top