Detail info
Close

Bod nula

Bod nula

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: DIVADLO ARÉNA, Viedenská cesta 10, Bratislava


''konečne poriadna detektívka!''

Trochu panovačná aristokratka lady Tressilianová obýva nádherné sídlo nad útesom. Na sklonku leta sa v ňom stretáva zaujímavá skupina ľudí; tenisová hviezda Nevile Strange príde so svojou novou ženou Kay. Sprevádza ich priateľ, ktorý sa od krásnej Kay nevie odtrhnúť. V tom istom čase je do domu svojskej lady pozvaná aj Audrey Strangeová, Nevilova prvá žena, záhadná dáma, ktorá zdanlivo nemá žiadne emócie. Keď sa zjaví aj Thomas Royde, tichý muž, ktorý nebol v rodnej krajine už sedem rokov a zrejme má v pláne požiadať Audrey o ruku, začína sa atmosféra zhusťovať. Skúsený advokát na dôchodku, rodinný priateľ pán Treves, pohotovo skonštatuje, že "vo vzduchu je cítiť pušný prach - stačí malá iskra a vybuchne to." Nikto z hostí v dome nevie, že všetko smeruje k bodu nula - k vražde.

Detektívna hra Agathy Christie Bod nula sa vyznačuje veľmi silnou rovinou vzťahov, ktoré by aj bez detektívnej zápletky vystačili na celovečernú drámu. Samotná Agatha Christie príbeh Bodu nula zaradila medzi svoje najlepšie. Hra obsahuje všetko, čo patrí k dobrej klasickej detektívke - ostrovná situácia, falošné stopy, detektív-amatér, nečakané rozuzlenie s niekoľkými zvratmi. Postava legendárneho detektíva Hercula Poirota sa v nej síce nenachádza, no jeho duch je citeľný v celej hre.


Preklad a dramaturgia: Zuzana Šajgalíková
Réžia: Roman Polák
Scéna: Tomáš Rusín
Kostýmy: Peter Čanecký
Masky: Juraj Steiner
Hudba: Sisa Michalidesová
Pohybová spolupráca: Matej Chren
Hrajú: Juraj Loj, Zuzana Kanócz / Kristína Greppelová, Eva Sakálová, Anna Javorková, Peter Šimun, Lucia Vráblicová, Branislav Deák, Miloslav Kráľ, Martin Mňahončák, Tomáš Palonder

Dĺžka predstavenia: 2 hodiny 40 minút (vrátane prestávky)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Bod nula
picture Bod nula
picture Bod nula
picture Bod nula
picture Bod nula
picture Bod nula
picture Bod nula
Top