Detail info
Close

Andrea BOCELLI

Andrea BOCELLI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

20.12.2013 o 19:00h. ZMENA DÁTUMU na 29.12.2013
SLOVNAFT Arena, Bratislava

Najobľúbenejší svetový tenorista Andrea Bocelli vystúpi po prvý raz v Bratislave. Veľkolepá udalosť prinesie do nášho hlavného mesta vianočnú náladu spolu s hlasom jedného z najväčších spevákov súčasnosti. Spev Andrea Bocelliho v kombinácii s jeho charizmou bude nezabudnuteľným umeleckým zážitkom nielen pre Bratislavčanov, ale pre všetkých, ktorí sa radi obdarúvajú.

Andrea Bocelli, rodák z Toskánska sa radí medzi najslávnejších talianských spevákov všetkých čias. Za dvadsať rokov svojej kariéry predal až 80 miliónov nosičov. Na svetových pódiách spieval spolu so slávnymi svetovými tenormi ako Lucianom Pavarottim, Plácidom Domingom a ženskými vokalistkami ako Sarah Brightman, Jenifer Lopez, Christina Aguilera a Celine Dion. Práve ona povedala, že keby mal Boh hlas a mohol spievať, znel by ako spev Andrea Bocelliho.

Platinum sektor: Majitelia vstupeniek v sektore Platinum získavajú najluxusnejšie miesta priamo pred pódiom,VIP vstup do haly, pred zahájením koncertu ochutnávku toskánskeho vína z vinice rodiny Bocelli, fotografiu s podpisom umelca. Naviac majiteľ platinovej vstupenky obdrží pri odchode zo SLOVNAFT ARENY 1 fľašu originálneho toskánskeho vína z vinice rodiny Andrea Bocelliho. Počet platinových vstupeniek je obmedzený.

Gold sektor: Majitelia vstupeniek v sektore Gold získavajú VIP vstup do haly,  pred zahájením koncertu ochutnávku toskánskeho vína z vinice rodiny Bocelli a fotografiu s podpisom umelca.

I-mobilný: má vyhradené miesto na plošine pod sektorom A3, cena vstupenky pre i-mobilného je 39€, Doprovod platí plnú sumu podla vlastného výberu sektora.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top