Detail info
Close

URIAH HEEP

URIAH HEEP

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

URIAH HEEP sa vrátia s novým albumom a novým programom do Bratislavy. Pri príprave aktuálneho albumu sa rozhodli prvý krát v kariére vyskúšať crowd-sourcing.

Výsledkom je nový album „Living the Dream“, ktorý vyšiel na značke Frontiers. URIAH HEEP vystúpia v bratislavskom Majestic Music 4. februára 2020 !

 

Odchod Trevora Boldera po ťažkej chorobe, Bernieho víťazstvo nad ňou - to boli len nedávno hrozby zániku britského dinosaura URIAH HEEP.  Nenechali sa zlomiť a v aj prostredníctvom ostatných albumov ako „Wake the Sleeper“ či „Outsider“ alebo skvelý koncertný záznam z Londýna „ Live at Koko“ sú presvedčivým dôkazom, že majú stále čo povedať a hrajú v excelentnej forme.

„Uriáši“ u nás doslova zľudoveli predovšetkým vďaka nesmrteľnej „Lady in Black“ napriek zatiahnutej železnej opone. Prvopočiatky britských Uriah Heep siahajú do Birminghamu, kde boli založení ešte v roku 1969.   Niekedy sa o nich žartom hovorilo ako o "The Beach Boys hard rocku“, to pre ich melodické pesničky a viachlasé sprievodné vokály. Ich hudba je ale hlavne zhrnutím rôznorodých štýlov ako sú: progressive rock, hard rock, jazz a príležitostne aj country. Skupina podnes veľmi aktívne koncertuje po celom svete, no najväčšiu fanúšikovskú základňu okrem domoviny majú najmä na Starom kontinente. Doposiaľ predali viac ako 40 mil albumov, ročne odohrajú viac ako 125 koncertov pre 500 000+ fanúšikov.

Na koncerte v Bratislave predstavia nový album „Living the Dream“ a samozrejme aj prierez doterajšou bohatou kariérou.

 

O novom albume „Living the Dream“ https://www.youtube.com/watch?v=cc978Bw_hUs

„Lady in Black“           http://www.youtube.com/watch?v=ttlp1wgM7go

„Easy Living“              http://www.youtube.com/watch?v=MTOGDZOG27s

 „One Minute“             https://www.youtube.com/watch?v=EylsjEqvNKQ

 

Skupina Uriah Heep vystúpi v zostave:

Mick Box           gitara, spev

Bernie Shaw      spev

Phil Lanzon        kávesy, spev

Russell Gilbrook bicie, spev

Davey Rimmer   basa

VIP obsahuje: uzavreté sedenie pre 25 osôb, s vlastným WC, priestor na fajčenie, víno/pochutiny pre stôl v cene 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture URIAH HEEP
Top