Detail info
Close

Horkýže Slíže

Horkýže Slíže
Horkýže Slíže

Miesto:

Vstupenky

Galéria

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ/CHANGED - Horkýže Slíže - 28.5.2021 20:00

Predstavenie Horkýže Slíže, ktoré sa malo konať dňa 28.5.2021 o 20:00 hod. v Amfiteáter Pezinok , je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 23.9.2020 o 20:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ahojte fanúšikovia koncertu Horkýže Slíže & Feelme.

Dali sme hlavy do kopy, overili všetky nariadenia a výsledok je, že

Koncert Horkýže Slíže & Feelme v Pezinku BUDE UŽ TÚTO STREDU, 23. SEPTEMBRA 2020 o 20.00 hod.

Veríme, že Vás neprešla chuť a prídete to s nami roztočiť na jedno z posledných tohtoročných vonkajších podujatí oboch kapiel.

Pár lístkov zostalo ešte v predaji v sieti Ticketportal.sk a na pokladni Domu Kultúry v Pezinku.

Quick Production SK

Kontakt: zuzana@quickproduction.sk

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ/CHANGED - Horkýže Slíže - 17.09.2020 20:00

Predstavenie Horkýže Slíže, ktoré sa malo konať dňa 17.09.2020 o 20:00 hod. v Amfiteáter Pezinok, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 28.05.2021 o 20:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Milí fanúšikovia dnešného koncertu Horkýže Slíže & Feelme, S ľútosťou Vám musíme oznámiť že dnešný koncert v Pezinku sa napriek našej veľkej snahe nepodarí uskutočniť. Mali sme za to, že premiérove vystúpenie na tlačovej konferencii v pondelok podvečer bude platiť. Sľuboval navrátenie počtov pri vonkajších podujatiach v červených zónach na 500 osôb s odôvodnením, že nenechá kultúru umrieť. Zobrali sme jeho slová vážne a o túto radosť sme sa s Vami okamžite podelili. Do dnešného večera však jeho slova nenabrali žiaľ žiadnu právnu váhu, nebolo vydané nariadenie, ktoré by jeho slová potvrdilo. Toto nariadenie má v rukách regionálny štátny hygienik -pán Stanislav Duba. Celý deň sa snažíme dovolať aspoň na úrad verejného zdravotníctva, žial márne, nikto nezdvíha. Za zrealizovanie koncertu by nám ako organizátorovi hrozila pokuta až do výšky 20 000 EUR a to je prekážka ktorú nedokážeme nijako prekonať. Sme zdrvení s neprofesionálneho prístupu všetkých kompetentných, ktorí nás- organizátorov, účinkujúcich ale aj ostatných ľudí ktorí za koncertom stoja nechávajú v štichu. V neposlednom rade nás ale najviac mrzí že Vy, fanúšikovia oboch kapiel si budete musieť opäť na koncert počkať. Nový termín bude, koncert sa presúva na piatok 28.máj 2021. Quick Production SK

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Horkýže Slíže & Medial Banana - 25.6.2020 o 20:00 hod.

Predstavenie Horkýže Slíže & Medial Banana, ktoré sa malo konať dňa 25.6.2020 o 20:00 hod. v Amfiteáter Pezinok , je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 17.9.2020 o 20:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 7.6.2020!
POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave alebo v OC MAX Prešov, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to poštou na adresu: Ticketportal SK, s. r. o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 7.6.2020 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 7.6.2020 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

oznam : Z dôvodu COVID – 19 sa prekladá koncert Horkýže Slíže & Medial Banana na štvrtok, 17.steptembra 2020. V prípade záujmu o vrátenie lístkov tak môžete urobiť do 7. júna 2020. Všetky zakúpené lístky samozrejme ostávajú platné aj na tento nový- presunutý termín. Do Pezinka zavítajú Horkýže Slíže. Táto legendárna punk rocková skupina z Nitry dokázala, od svojho vzniku v roku 1993, osloviť už viaceré generácie. Môže za to ich chytľavá hudba a texty plné svojského humoru. Hity ako Maštaľ, Vlak, Kožky, perie, Brďokoky, Silný refrén a množstvo iných, takmer zľudoveli. Kapela je známa svojím neúnavným koncertovaním. Každé ich vystúpenie je zárukou výbornej zábavy. Diváci sa môžu tešiť aj na popredného predstaviteľa slovenskej reggae scény kapelu Medial Banana. Už viac rokov patrí k vyhľadávaným koncertným skupinám na festivaloch nielen u nás. Vibrácie ich hudby dokážu rozhýbať snáď každého. Večer otvorí kapela FEELME so svojimi energickými verziami filmových tém 17. septembra 2020 sa teda vidíme v príjemnom prostredí amfiteátra v Pezinku. Koncert sa začína o 20. hodine.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Top