Detail info
Close

Slávnostný GALAKONCERT

Slávnostný GALAKONCERT

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Slávnostný GALAKONCERT
pri príležitosti 7O. výročia založenia Divadla Nová scéna a Slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie

 

Kým sedemdesiatnik si už môže v pokoji užívať zaslúžený dôchodok, sedemdesiatročné divadlo je v podstate ešte mladíkom. Plným vitality a plánov do budúcna. Aj keď už má za sebou bohatú históriu - tak ako divadlo Nová scéna.
Od založenia v roku 1946 sa na jeho doskách premlelo obrovské množstvo hercov, spevákov, tanečníkov, osobností, ktoré často formovali podobu slovenského divadelníctva. A stovky činoherných, operetných a muzikálových titulov v tisíckach predstavení pre milióny divákov.
Pripomienkou tých sedemdesiatich rokov je koncert, v ktorom ožijú najslávnejšie operetné a muzikálové melódie, ktoré tvorili a ešte aj tvoria repertoár Novej scény v interpretácii výnimočných spevákov všetkých generácií. Tých, ktorí divadlo formovali, aj tých, ktorí sú jeho ozdobou dnes. A zároveň ďalších umelcov, ktorí svojím účinkovaním prídu zložiť hold divadlu, ktoré sa od svojho zrodu ako jediné na Slovensku systematicky venuje rozvíjaniu operetného a muzikálového žánru.
Pripomenieme si legendárnych hercov, ale aj tanečníkov, režisérov, choreografov, scénografov... Umelcov, ktorí v histórii Novej scény zanechali nezmazateľnú stopu.

Tento večer je určený pre všetkých ctiteľov hudobného divadla, ktorí si radi vychutnajú najväčšie melódie v interpretácii skutočných hviezd tohto žánru.


Účinkujú: súčasní a bývalí členovia Divadla Nová scéna a hostia Miroslav Dvorský, Adriana Kohútková, Otakar Klein, Filip Tůma, Dušan Jarjabek, Ján Babjak a ďalší
Doprevádza Symfonický orchester Slovenského rozhlasu, dirigent Zdeněk Macháček

http://www.nova-scena.sk/podujatia/detail/slavnostny-galakoncert-pri-prilezitosti-70.-vyrocia


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top