Detail info
Close

Roberto Cacciapaglia /IT/

Roberto Cacciapaglia /IT/

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 03.07.2014 o 19.30 h.
Miesto konania/Place of event: Veľké koncertné štúdio Slovenského rozhlasu, BRATISLAVA
Vstupné/Entry: 15 €, 20 € 
Vozíčkar: 1 €
Doprovod vozíčkara: 5 €

Popis/Description:

Bratislavskému publiku sa na začiatku júla prvýkrát naskytne výnimočná príležitosť priamo pocítiť silné emócie plynúce z hudby talianskeho klavírneho virtuóza, Roberta Cacciapagliu. Charizmatický umelec, pohybujúci sa medzi klasickosťou a experimentom, patrí k najvýznamnejším predstaviteľom súčasnej svetovej hudobnej scény. Je autorom niekoľkých soundtrackov a jeho kompozície boli použité v reklamách značiek ako Ferrari, Moschino, Alfa Romeo, Illy Caffè, Swatch. Pri svojom štúdiu sa dlho zaoberal rituálnymi tancami a magickým účinkom zvuku, čo sa citeľne odzrkadľuje aj v jeho tvorbe dosahujúcej priam mystický rozmer. Nad koncertom uzatvárajúcim taliansky festival Dolce vitaj a inaugurujúcim talianske predsedníctvo v EÚ prevzal záštitu minister kultúry SR. Cacciapaglia sa na ňom predstaví v sprievode slovenskej violončelistky Silvie Longauerovej a spoločne poslucháčom nepochybne pripravia nezabudnuteľný zážitok.


Typ hľadiska: 1. kat. - sedenie na miesta, 2 kat. - voľné sedenie
Zľavy/Discounts: študenti = 10 € z 2. kategórie voľné sedenie - s platným študentským preukazom, alebo s preukazom IIC (Taliankeho kultúrneho inštitútu). Držitelia preukazov sa ním preukážu pri vstupe na koncert.

www.robertocacciapaglia.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Roberto Cacciapaglia /IT/
picture Roberto Cacciapaglia /IT/
Top