Detail info
Close

János Arany - TOLDI

János Arany - TOLDI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

X. FESTIVAL ASTORKA 2014

Miesto konania/Place of event: DIVADLO ASTORKA KORZO '90, Námestie SNP 33, Bratislava


Vígszínház, Budapest

János Arany - Toldi

epická báseň

MIKLÓŠ TOLDI je príkladom hrdinstva a odvážnosti, vytrvalosti a vernosti, čestnosti a ľudskosti. Epická báseň Jánosa Aranya je klasické majstrovské dielo, ktorá sa zrodila v roku 1846 na podnet výzvy na konkurz spolku Kisfaludy Társaság. Veľkou silou obdarovaný Toldi bol udatným hrdinom kráľa Lajosa Nagya (Ľudovíta Veľkého), ktorého pamiatku uchovávalo množstvo legiend. Očarujúce dobrodružstvá chlapca, ktorý bojuje za uznanie a ocenenie, ožijú v podaní Gábora Csőre (Pesti Színház). Predstavnie sprevádza živá hudba a výnimočné vizuálne efekty, ktoré vykúzlia z predstavenia skutočný dnešný príbeh.
Prístupne od 12 rokov!

Veľkou silou obdarovaný Toldi bol udatným hrdinom kráľa Lajosa Nagya (Ľudovíta Veľkého), ktorého pamiatku uchovávalo množstvo legiend. Očarujúce dobrodružstvá chlapca, ktorý bojuje za uznanie a ocenenie, ožijú v podaní Gábora Csőre. Predstavenie sprevádza živá hudba a výnimočné vizuálne efekty, ktoré vykúzlia z predstavenia skutočný dnešný príbeh.
Režia: Béla Paczolay. Dekorácia: Balázs Hujber. Masky: Dóra Mester. Hudba: Béla Barabás. Animácia: Virág Kiss, Nóra Lengyel, Péter Szabó, Umbrella.Tv. Réžia animácie: László Csáki. Premietanie: Lóránd Szilágyi. Choreograf: Attila Király.
Dramaturg: Krisztina Kovács. Scénika: István Krisztiáni.

Účinkujú: Gábor Csőre, Béla Barabás, Zsolt Galántai.

1 hodina 30 minút bez prestávky. V maďarskom jazyku.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top