Detail info
Close

Listy Emilovi

Listy Emilovi

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: ŠTÚDIO L+S, Námestie 1. mája 5, Bratislava

 
Listy Emilovi začali nenápadne. Ale ako pribúdali ďalšie a ďalšie diely, začínalo byť jasné, že ich autor nielen s úžasným humorom glosuje dianie okolo seba z pozície seniora, ale pod povrchom sa začínala objavovať oveľa hlbšia výpoveď o Emilovi - fenoménovi svojho storočia. Lasicov humor je jedinečný a neopakovateľný, listy Emilovi sú skvelé dialógy s tušeným partnerom, ten sa bude ukrývať za tentoraz zatvorenými dverami. V starobinci zakladá Emil voiceband, ktorý svojím repertoárom dokumentuje Emilove spomienky od budovateľských piesní až po súčasné šlágre a zároveň predstavuje rozmanitú galériu postavičiek seniorov. Listy Emilovi ako scénické dielo posúvajú Lasicovu výpoveď na javisko, kam vlastne smerovali od začiatku. 


Autor: Milan Lasica
Réžia: Juraj Nvota
Účinkujú a spievajú: Milan Lasica, Dominika Kavaschová, Kamil Mikulčík, Lujza Schrameková, Zuzana Šebová, Barbora Švidraňová
Dramatizácia: Jakub Nvota
Hudba: Kamil Mikulčík a dobové evergreeny


Prosíme Vás o dodržanie hodiny začiatku predstavenia uvedenej na vstupenke. Po začiatku predstavenia nie je možný vstup do hľadiska.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top