Detail info
Close

BUTY (CZ)

BUTY (CZ)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Nápadití ostravskí muzikanti predvedú prierez tvorbou, ale aj zaznejú aj najväčšie hity.

Ostravská kultová kapela, ovenčená mnohými hudobnými i filmovými cenami, na ktorú sa „chodí“ tancovať, spievať nestárnuce hity alebo len tak v úžase pozerať na majstrovskú muzikantskú exhibíciu

Skupina preslávená hitmi ako František, Jednou ráno, Tata či Mám jednu ruku dlouhou sa na koncert teší: „Malé priestory máme radšej než veľké priestranstvá. Máme radi fanúšikov v bezprostrednej blízkosti, keď máme možnosť s nimi komunikovať a cítiť ich reakcie. V klubových priestoroch môžeme okrem hitoviek zahrať aj citlivejšie a tichšie skladby, pretože si môžeme dovoliť pracovať so zvukom a náladou priestoru. Takéto koncerty si jednoducho viac užívame“, hovorí Richard Kroczek, bubeník a manažér kapely.
BUTY vznikli koncom osemdesiatych rokov z formácií U238 a B komplex. Prvý štúdiový album Pískej si, pískej vydali v roku 1992. Veľkú popularitu im priniesol film Jízda režiséra Jana Svěráka, v ktorom znie ich hudba a v ktorom si spevák a gitarista Radek Pastrňák zahral hlavnú úlohu. Odvtedy vydali ďalších sedem štúdiových albumov, kde kombinujú množstvo hudobných žánrov s nápaditými textami.

Radek Pastrňák - kytary, zpěv

Richard Kroczek - bicí

Petr Vavřík - baskytara

Milan Straka - dechové nástroje

Vlastimil Šmída - klávesy

 

http://www.buty.cz/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture BUTY (CZ)
picture BUTY (CZ)
Top