Detail info
Close

Slovenská filharmónia, cyklus S

SLOVENSKÁ FILHARMÓNIA
Slovenská filharmónia, cyklus S

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: Nedeľa 20.03.2022 15:00 h 

Miesto: Kostol Najsvätejšieho Spasiteľa (Jezuiti), Bratislava
Cena vstupenky: 11 € - voľné sedenie

Charpentier, Massenet, Trnavský, Bach/Gounod, Godár


Slovenský komorný orchester
Spevácky zbor Lúčnica
Členovia Slovenského filharmonického zboru
Ewald Danel umelecký vedúci, husle
Elena Matušová zbormajsterka
Marianna Gelenekyová soprán
Mária Hoscheková Mäsiarová soprán
Petra Noskaiová alt
Ivan Rychlo tenor
Matúš Trávniček bas

Marc-Antoine Charpentier Prelúdium z Te Deum, H. 146

Johann Sebastian Bach / Meditácia na Prelúdium č. 1 C dur, BWV 846
Charles Gounod

Jules Massenet Meditácia, z opery Thaïs

Mikuláš Schneider Trnavský Ave Maria

Johann Sebastian Bach Magnificat D dur, BWV 243

Vladimír Godár Magnificat

Zhudobňovanie Máriinho chválospevu z Lukášovho evanjelia (Magnificat anima mea Dominum… – Velebí moja duša Pána…) má dlhú tradíciu. Magnificat Johanna Sebastiana Bacha patrí k jeho najhranejším zborovým dielam. Mohutné zbory, farebné árie, pôsobivá melodika i zvuková vznešenosť si podmaňujú poslucháčov už takmer tri storočia. Jeden z popredných priekopníkov postmodernej hudby na Slovensku, Vladimír Godár, napísal svoj Magnificat v roku 2003.
Elena Matušová je umeleckou vedúcou Speváckeho zboru Lúčnica, ktorý interpretuje skladby naprieč žánrami s dôrazom na diela inšpirované slovenskou ľudovou piesňou. SKO koncertuje pod vedením Ewalda Danela na pôde Slovenskej filharmónie, na festivaloch a turné doma i v zahraničí a uvádza premiéry slovenských diel.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Slovenská filharmónia, cyklus S

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ/CANCELED - Slovenská filharmónia,

Predstavenie Slovenská filharmónia, cyklus SH, ktoré sa malo konať dňa 7.4.2020 o 19:00 hod. v Slovenská filharmónia

Predstavenie Slovenská filharmónia, cyklus S, ktoré sa malo konať dňa 5.4.2020 o 15:00 hod. v Katedrála sv. Martina, Bratislava

Predstavenie Slovenská filharmónia, cyklus A, ktoré sa malo konať dňa 23.4.2020 o 19:00 hod. v Slovenská filharmónia

ZRUŠENÉ!

Klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.
POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave alebo v OC MAX Prešov, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to poštou na adresu: Ticketportal SK, s. r. o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom formulára v registrovanom účte klienta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus kartou: Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Benefitovou poukážkou (prípadný doplatok kartou): V prípade, že klient doplácal rozdiel ceny, k žiadosti je potrebné vyplniť vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie`` aj číslo účtu, na ktorý má byť platba poukázaná. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Odporúčané

Top