Detail info
Close

A do pyžam!

A do pyžam!

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: TEATRO Wüstenrot, Dom odborov - ISTROPOLIS, Trnavské mýto 1, Bratislava


Popis/Description:

Brilantná komédia Marca Camolettiho o tom, čo všetko sa môže prihodiť pri víkendovej návšteve, keď milenka a gazdiná Vášho priateľa "nosí" rovnaké meno a jeho žena pre Vás nie je iba jeho ženou... Množstvo vtipných situácií, zvratov, slovné komiky a vynikajúce herectvo Jiřího Langmajera a ostatných protagonistov sľubujú naozaj dobrú zábavu.

Marc Camoletti sa narodil roku 1923 v Ženeve. V šesťdesiatych rokoch patril medzi najúspešnejších francúzskych komediálnych autorov a svojou tvorbou vydarene nadviazal na francúzsku bulvárnu frašku, predovšetkým na svojho vynikajúceho učiteľa  Georgesa Feydeaua. Marc Camoletti píše brilantné komédie, ktoré si nekladú iný cieľ, než pobaviť diváka.


Preklad: Jaromír Janeček
Réžia: Petr Hruška
Scéna, kostýmy: Martin Černý
Hrajú: Jiří Langmajer, David Suchařípa, Martina Válková/Kateřina Brožová/Kamila Špráchalová, Kateřina Hrachovcová/Nela Boudová, Eva Čížkovská, Martin Hruška/Zdeněk Vencl

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top