Detail info
Close

The Continental Singers

The Continental Singers

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 10.8.2012, 19:00h
Miesto predstavenia: Kostol sv.Vincenta de  Paul, Tomášikova 8, Bratislava - Ružinov

Mladí umelci z medzinárodnej hudobnej formácie Continental  Singers  zavítajú v rámci svojho turné po Európe opäť do Bratislavy. Budú spievať, tancovať a sprevádzať ich bude kvalitný mládežnícky orchester.

Nový program- leto 2012: MERCY MATTERS

"Mercy  matters" -Na milosti záleží- hovorí o najväčšom dare ľudskej histórie. V piesňach a svedectvách  The  Continentals vysvetlia mladí umelci  vzťah medzi človekom a Bohom.  Je to dar zhora, ktorý si  nezaslúžime a i napriek tomu ho máme zadarmo. Teenageri a dospelí, ale aj deti si vychutnajú koncert. Program je silnou  podporou pre kresťanov a tiež je skvelou príležitosťou ako povedať nekresťanom o hodnotách, ktoré kresťania vyznávajú.

Program je rôznorodý a obsahuje piesne napísané  a aranžované špeciálne pre The Continentals.
Veľkú časť programu tvoria úplne nové rockové skladby , no popri  jemnejších piesňach  zaznejú  aj najhranejšie pesničky  minulého roka, ktoré sú príliš pekné a hodnotné na to, aby hneď upadli do zabudnutia.

Príďte na koncert nabitý súčasnou hudbou a technikou, a zažite energiu, ktorá je typická pre Continentals! Zrozumiteľná a jasná správa o Božej láske. Pripravte sa na zážitok, čo zasiahne i vás- skúsenosť, ktorá dokáže zmeniť  život. Na milosti záleží, ide vždy o požehnanie!

Dospelí: 5 €
seniori a študenti: 3 €
deti do 10 rokov: vstup voľný



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top