Detail info
Close

Koncert skupiny SPOCK´S BEARD

Koncert skupiny SPOCK´S BEARD

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

11. mája od 20:00
MMC, Karpatská 2, Bratislava

ZŤP na vozíčku: 6 €
Voľné sedenie plocha: 28 €
Voľné sedenie balkón: 33 €
VIP balkón: 40 € + občerstvenie, pamätná grafika

Prog rocková skupina skvelých muzikantov, zreteľne ovplyvnená artrockovými titánmi Yes, Genesis či Gentle Giant. Bola založená začiatkom 90. rokov inštrumentalistami a štúdiovými hráčmi, ktorých kvality a talent využili slávne osobnosti svetového šoubiznisu. Debutovali albumom „In the Light“ (1994) hudobnými kritikmi ospevovaný ako prog rockový album desaťročia.

V marci kvintetu vychádza v poradí jedenásty album  „Brief Nocturnes and Dream-less Slep“, ktorý je aj hlavným dôvodom aktuálne plánovaného turné.

SPOCK´S BEARD vystúpia v zložení:
Ryo Okumoto (klávesy, zbory) –  spolupracoval s Philom Collinsom, Ericom Claptonom,  Arethou Franklin, Barry Whiteom, Ericom Burdonom, Kitaro...
Dave Meros (basa, zbory, klávesy) - koncertoval a nahrával s Bobby Kimballom (Toto), Simonom Phillipsom, Steve Lukatherom, Glenom Hughesom, Ericom Burdonom (The Animals)...
Alan Morse (gitara, zbory) spolupracoval napr. Spencer Davis Band a jeho hra je tiež súčasťou mnohých filmových projektov. Z tejto oblasti je iste zaujímavá jeho spolupráca s Chuckom Norrisom.
Jimmy Keegan - (bicie, zbory) Carlos Santana - album Supernatural
Ted Leonard – (spev, gitara) pôvodný spevák prog rockerov Enchant  zo San Francisca

 


 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top