Detail info
Close

FEI WORLD DRIVING Championship for Pairs 2013

FEI WORLD DRIVING Championship for Pairs 2013

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Majstrovstvá sveta v dvojzáprahoch Topoľčianky 2013

29. august 2013 (Štvrtok)
09.00  h. - Drezúra (1. časť)

30. august 2013 (Piatok)
09.00 – 17.00 h. - Drezúra (2. časť)

31. august 2013 (Sobota)
09.00 h. - Maratón

1. september 2013 (Nedeľa)
10.00 h. - Štart vozatajského parkúru
15.30 h. - Slávnostné dekorácie, záverečný ceremoniál
16.30 h. - Galaprogram

29.august
Národný žrebčín Topoľčianky Vás pozýva na športovú udalosť roka. Od 29. augusta do 1. septembra môžete sledovať výkony špičkových svetových jazdcov, ktorí zavítajú do Topoľčianok, aby bojovali o prestížny titul „Majster sveta v dvojzáprahohoch v roku 2013“. Vo štvrtok sa predstaví polovička súťažiacich v drezúrnom obdĺžniku.

30.august
Výnimočné koče, prekrásne postroje a kostýmy jazdcov. V drezúre, ako prejave elegancie, jazdeckého citu a jazdeckej zručnosti budete mať možnosť sledovať viac ako dvadsať národností. Dosiahnutie dobrého výsledku v drezúre je predpokladom neskoršieho celkového úspechu.

31.august

Dynamika, rýchlosť, obratnosť a napätie. Atribúty sobotňajšieho maratónu preveria nielen zručnosti jazdcov, ale predovšetkým kondíciu a prijazdenosť koní. Sobotňajší maratón patrí medzi divácky veľmi atraktívne podujatie, ktoré ej možné sledovať priamo na maratónskej dráhe v blízkosti jednotlivých prekážok.

1. sepetmber
Veľké finále. Tak možno nazvať záverečné jazdy vo vozatajskom parkúre. V nedeľu sa všetko rozhodne. Rozhoduje čas, trestné body a mnohokrát aj šťastie. Nič ešte nie je rozhodnú, ako jazdci hovoria „Jazdí sa do posledného dňa“.
Veľké defilé a dekorácie víťazov, čestná jazda zúčastnených krajín a Slávnostný záverečný ceremoniál si naozaj nemôžete nechať ujsť.

Tešíme sa na Vás v Topoľčiankach. Buďte pri tom!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top