Detail info
Close

Indie Hits: koncert FRENCH FILMS (Fin)

Indie Hits: koncert FRENCH FILMS (Fin)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

French Films je výborná mladá „indiepop-postpunk“ kapela z Fínska, vznikla v roku 2010 a postupuje dosť rýchlo. Ich debutový album Imaginary Future vyšiel na jeseň 2011, mal veľmi dobré recenzie a vo svojom obore určite patrí do top5 albumom daného roku. French Films robia chytľavé, väčšinou energické a rytmicky našlapané songy s „cool“ vokálom (Johannes Leppänen), na ich prvom albume určite nájdete aspoň 5 super hitov!
http://youtu.be/fZjWw98q9kM
Občas bývajú v skratke prirovnávaní k The Vaccines, a viacmenej ich celosvetový úspech visí vo vzduchu. Aktuálne im vychádza druhý album „White Orchids“, a aj preto vyrážajú na svetové turné. Okrem Bratislavy sa zastavia aj v USA, Číne, UK, Nemecku alebo Holandsku. French Films majú povesť parádnej koncertnej kapely, čo v Subclube môže veľmi dobre zafungovať. Nenechajte si ujsť!)
Koncert French Films je v sobotu 18.mája v Subclube, klub sa otvára o 22:00, koncert cca 22:30, po koncerte nasledujú klasické Indie Hits.
FB event: https://www.facebook.com/events/356349694464843/
Predpredaj je v sieti ticketportal za 7.80€, na bráne to bude 10€ a po koncerte sa pokračuje za 3€.
Links:
FF na Pitchfork: http://pitchfork.com/forkcast/15117-golden-sea/
https://www.facebook.com/FrenchFilms
FF ako európsky objav roka: http://www.europeanborderbreakersawards.eu/eng/content/french-films-0
http://www.last.fm/music/French+Films

 www.subclub.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top