Detail info
Close

Jesse Boykins III

Jesse Boykins III

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 22. mája 2013 o 20:00h.
Miesto konania/Place of event: Klub Loft!, Bratislava

V bratislavskom klube Loft! vystúpi v stredu 22. mája americký spevák, skladateľ a producent Jesse Boykins III so sprievodnou kapelou The Beauty Created. Hudobník, ktorého tvorba osciluje medzi soulom a R&B, v slovenskej metropole predstaví ostatnú štúdiovku Zulu Guru (2012). Ako predkapela vystúpi slovenská superskupina Zlokot, ktorá tento rok vydala debutový album Slowakische idiot. O afterpárty sa postará DJ Junior. Koncert Jesseho Boykinsa III bude ďalšou warm up akciou pred festivalom BA City Beats, ktorý sa bude konať 20. a 21. júna v Bratislave. Vystúpia na ňom Everything Everything, Stereo MCs (DJ set), The Orb, Tosca, The Boxettes, Danko Jones, Vec, Tomáš Sloboda a veľa ďalších.

Jesse Boykins III sa narodil vo februári 1985 v Chicagu. Na scéne debutoval v roku 2008 EP nahrávkou Dopamine: My Life On My Back. Ešte v tom istom roku vydal prvú štúdiovku The Beauty Created LP (2008). Magazín Okay Player mu zaň dal 90 bodov zo 100 možných. Nasledovala spolupráca s televíziou BET, nominácia na Soul Train Award (za video Amorous) a svetová šnúra Romantic Movement Tour. Na spomenutom albume Zulu Guru sa Boykins spojil s muzikantom s pseudonymom MeLo-X. Podľa Ninja Tune touto nahrávkou určili, akým smerom sa bude uberať hip-hop a R&B, po hudobnej aj textovej stránke. “Zulu Guru tvorí miešaním hip-hopu, afro-beatu, dancehallu, alectro-soulu a tranceu zo žánrov farebnú mozaiku,“ napísal o albume redaktor britského magazínu Soul Culture. V súčasnosti Jesse dokončuje svoj tretí album Love Apparatus, na ktorom pracuje s producentom Machine Drum.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top