Detail info
Close

Vojtěch Dyk a B - Side Band

Vojtěch Dyk a B - Side Band

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 23.10.2014 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Piano Club, Trenčín
Vstupné/Entry: 
STÁTIE:  POZOR akcia na sektor státie cena: 20,- €
VIP SEDENIE 30,- € - VYPREDANÉ
VOĽNÉ SEDENIE PLOCHA 26,-€ 

POZOR akcia na sektor státie a sedenie na ploche: Kúp si 3 vstupenky a 1 dostaneš ZADARMO!

CENY VSTUPNÉHO SA BUDÚ NAVYŠOVAŤ.

Popis/Description:

VOJTĚCH DYK a B - SIDE BAND - NEVŠEDNÝ KONCERTNÝ ZÁŽITOK

EXspevák českej skupiny NIGHTWORK – VOJTĚCH DYK chystá ešte jeden koncert na Slovensku do konca roku 2014. Jeho októbrový koncert sa kude konať v trenčianskom klube Piano. Po obrovskom úspechu v ŠH Pasienky z marcového koncertu sa Vojtech so svojou show presunie k trenčianskemu publiku. Novodobý český hudobný fenomén spolu s orchestrom B SIDE BAND pod vedením JOSEFA BUCHTY už vtedy sľúbili, že sa Slovensko radi vrátia. Tentokrát však pôjde o divokú párty s limitovaným počtom vstupeniek v najnavštevovanejšom klube v Trenčíne a širokom okolí.

V dvojhodinovom koncerte tohto výborného speváka, improvizátora, ktorého bude doprevádzať špičkový brnenský orchester dostanete kvalitnu dávku swingu, popu ,zábavy a humornými situáciami počas komunikácie s publikom medzi jednotlivými skladbami čím je už aj u nás Vojtěch známy.


VOJTĚCH DYK
Narodil sa 23.7.1985 v Prahe, je synom známeho literárneho historika a spisovateľa Radka Pytlíka a Věry Dykové.
Vďaka svojmu neuveriteľnému hlasovému talentu doprevádzal mnohých českých popredných hudobníkov naprieč všetkými žánrami, dokonca i opery.Je držiteľom mnohých prestížnych hudobných ocenení: Hudobné ceny Óčka (najsledovanějšia hudobná TV v ČR, Cena Anděl (prestížna spevácka súťaž), Český Slávik (prestížna spevácka súťaž).

B SIDE BAND

Brnenská profesionálna bigband skupina „B – Side Band“ na čele so zakladateľom a bandlíderom Josefom Buchtom bola založená v roku 2006. Môžeme ju už niekoľko rokov stretávať na scéne so sólistami zvučných mien. Medzi tých najznámejších patria bezpochyby Vojtěch Dyk, Tereza Černochová, Matěj Ruppert, Dan Bárta, Roman Dragoun, Jiří Macháček, Martin Chodůr, Roman Holý, Dasha, Jan Smigmator alebo jeden z najlepších jazzových spevákov, držiteľ prestižnej ceny Grammy, američan Kurt Elling.


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top