Detail info
Close

TOY + Swan Bride

TOY + Swan Bride

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.3. 2014, 20.00h.
Miesto konania/Place of event: KC Dunaj, Bratislava

Popis/Description:

Toy vlani vydali svoj eponymný debutový album, ktorý získal výborné hodnotenia vo všetkých dôležitých hudobných magazínoch vo Veľkej Británii. Frontman kapely Tom Dougall, mimochodom brat  Rose Elinor zo skupiny The Pipettes, ktorá, rovnako ako The Horrors hrala aj na Bažant Pohode, sa hneď po vydaní debutu vyjadril, že teraz budú nahrávať každý rok jeden album. Aj preto BBC vo svojej recenzii napísali: „Ó, áno, urobte to! Tento album je absolútne strašidelný a podmanivý druh zábavy a my už chceme viac.“
Po vydaní albumu kapela intenzívne koncertuje a o ich živých vystúpeniach idú skvelé chýry. „Ukazujú svoje dve tváre – napínavé post-punkové pesničky aj mechanické hlukové steny a tie vydestilujú do prenikavého a iskrivého setu,“ napísal o jednom z nich magazín The Quietus.

V KC Dunaj im bude robiť spoločnosť ďalšia naživo skvele hrajúca skupina – slovenskí Swan Bride, ktorí v súčasnosti pracujú na nových skladbách a okrem iného sa chystajú do belgického Gentu na známy showcaseový festival Glimps. Zaujímavosťou je, že Swan Bride už hrali ako predkapela aj pred spomínanými The Horrors.

Zľavy/Discounts: žiadne



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top