Detail info
Close

CIBULA FEST 2014

CIBULA FEST 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 24.-26.07.2014
Miesto konania/Place of event: Letisko Holič

Permanentka 24. - 26.07.2014 - 25,-€

VIP GOLD Permanentka 24. - 26.07.2014 - 90,-€
Limitovaný počet 50 ks
- Parkovanie u VIP brány zdarma
- Splachovacie NONSTOP udržiavané WC
- Neobmedzený pohyb vo VIP zóne
- Voľný prístup do Back stage a VIP GOLD stanu s priamym kontaktom s účinkujúcimi stage A
- Vo VIP zóne bude nápojový bar a občerstvenie pre VIP GOLD zdarma
- Vstup bez čakania cez VIP bránu alebo hlavnú bránu

VIP SILVER Permanentka 24. - 26.07.2014 - 60,-€
Limitovaný počet 100 ks
- Parkovanie u VIP brány zdarma
- Splachovacie NONSTOP udržiavané WC
- Neobmedzený pohyb vo VIP zóne
- Voľný prístup do Back stage a VIP SILVER stanu
- Vo VIP SILVER zóne bude nápojový bar bez čakania a v pohodlí pre VIP SILVER za znížené ceny
- Vstup bez čakania cez VIP bránu alebo hlavnú bránu

Popis/Description:
Najväčší česko-slovenský hudobný festival Cibula Fest, ktorý každý rok navštívi stále viac a viac ľudí, oznámil svojich prvých účinkujúcich. Česká a slovenská hudobná špička sa pravidelne stretáva na hraniciach medzi oboma republikami, na letisku v Holíči a každý rok spája oba národy tým najlepším z hudobnej scény. V tomto roku sa tak počas posledného júlového víkendu na Záhorí predstavia napríklad Tři sestry, No Name, IneKafe alebo aj Chinaski.  6. Ročník bude znova trojdňový, termín je stanovený na 24. 7. – 26. 7. 2014 a miesto konania bude opäť letisko Holíč.

Počas uplynulých ročníkov sa na letisku v Holíči predstavili hviezdy českej a slovenskej hudobnej scéna ako Kabát, Desmod, Tomáš Klus, Kryštof, Olympic a desiatky ďalších. Rok 2014 bude už šiestym ročníkom a okrem Chinaski, No Name a kapely Tři sestry sú už potvrdení aj slovenský Polemic, IneKafe, Děda Mládek Ilegal Band a, prvýkrát aj zahraničná kapela, powermetalový Pathfinder z Poľska.„ S ďalšími zahraničnými i domácimi hosťami prebiehajú jednania. Podujatie je primárne zamerané na prezentáciu Českej a Slovenskej hudobnej scény. Tento prioritný smer je doplnený o hosťujúce žánre z celého sveta,“ povedal organizátor festivalu Vladimír Chrenka. Cibula Fest má v návštevnosti každoročne stúpajúcu tendenciu, kým v roku 2011 prišlo na letisko v Holíči 6400 ľudí, o rok neskôr o približne dve tisícky viac a v roku 2013 prekročil magických 10-tisíc. Organizátori sa každoročne snažia zvyšovať úroveň a kvalitu, a preto si na budúci rok dali za cieľ dosiahnuť hranicu 15-tisíc návštevníkov. Aj v roku 2014 nebude chýbať už tradičná Moto – Zóna (medzinárodné stretnutie mororkárov). Na Cibula Feste bude pripravená nekomerčná, bezplatná zóna Cibula City, kam sa každý dostane úplne zadarmo. „Bude tu pripravený kultúrny program, atrakcie pre deti, ukážky dobových a umeleckých remesiel. Vo „free zóne“ sa prezentujú remeselníci, občianske združenia, nadácie, neziskové a charitatívne organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby,“ dodal organizátor.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top